Mededelingen

20-05Algemene Ledenvergadering 13 juni om 20:00uur

jubileumweekend 13 en 14 mei 2016

29 feb 2016

jubileumweekend 13 en 14 mei 2016

Lustrumjaar

Wanneer: 29 feb 2016 - 15 mei 2016

Programma jubileumweekend 13 en 14 mei 2016

Vrijdag 13 mei:

Receptie voor relaties, sponsoren, begunstigers en iedereen die MHC Deurne een warm hart toedraagt

Zaterdag 14 mei:

's Morgens Hockeyclinic voor de Jeugd

's Middags toernooi voor leden en oud-leden. Stel je team van vroeger samen en doe mee!! Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

's Avonds afsluitend knalfeest

 

Wanneer: 29 feb 2016 - 15 mei 2016

Lees meer: jubileumweekend 13 en 14 mei 2016

 

Openingsfeest

Beste Hockeyvrienden en vriendinnen,

Het is mij een voorrecht om namens de Lustrumcommissie MHC Deurne 75 jaar jullie via dit medium op de hoogte te mogen brengen van de activiteiten welke dit jaar gaan plaatsvinden in ons lustrumjaar. Het belooft een bruisend jaar te worden voor ons “Clubke in de Peel”. Het lustrumjaar gaat in op woensdag 13 mei 2015 en wordt op zondag 15 mei 2016 plechtig gesloten.

Een Lustrumjaar moet een feest zijn voor ons allemaal. Wij als commissie zijn er om het geheel in goede banen te leiden en om de activiteiten met jullie samen te kunnen realiseren. Het is een feest voor alle leden jong en oud, ereleden, leden van verdienste, oud-bestuursleden en natuurlijk niet te vergeten onze oud-leden, vrijwilligers en partners van alle eerder genoemden. Wij hopen dan ook dat iedereen een steentje bijdraagt aan dit feestelijke jaar, het is immers jullie feest!

MHC Deurne staat als echte familieclub bekend om haar gemoedelijkheid, sfeer, gezelligheid, gastvrijheid en de talrijke activiteiten voor en door haar leden. Je voelt je thuis bij ons Clubke. Dit gegeven is de rode draad waar wij als lustrumcommissie mee aan de slag willen. Er zullen gedurende het lustrumjaar diverse activiteiten worden gepland, waarbij wij een beroep zullen doen op leden, oud-leden en anderen om hier een bijdrage aan te leveren. Het is een feestjaar voor ons allemaal en door ons allemaal.

Op de website van MHC Deurne en op de Facebook pagina van MHC Deurne vind je de nodige informatie inzake het Lustrumjaar en uiteraard ook de agenda met de geplande activiteiten. Het Lustrumjaar wordt ingeluid met een openingsfeest op woensdag 13 mei 2015, een jaar en een dag voor de officiële oprichtingsdatum zodat er om 24.00 een speciale onthulling kan plaatsvinden.

Wij als lustrumcommissie wensen iedereen een plezierig en leuk Lustrumjaar toe. Zorg dat je erbij bent het is een uniek moment in de historie van onze club!

De lustrumcommissie


Lees meer: Openingsfeest

 

Deel op sociale media:

Terug naar boven