Contact

Op de site van Mixed Hockey Club Deurne heb je allerlei informatie over ons kunnen vinden. Heb je desondanks nog vragen over de vereniging, over onze site, of wil je iets anders kwijt, dan kun je onderstaande personen benaderen of het onderstaande formulier invullen.

ALGEMEEN BESTUUR
Voorzitter: Chantal Wentholt  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vice voorzitter: Eef van den Broek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Thijs Moons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.06-21150710
Penningmeester: Hein Verbraak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0493 – 322 728
Kantine: Eef van den Broek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische commissie:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PR & Communicatie: Eef van den Broek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-52560464


KNHB Functies
Wedstrijdsecretaris: Martien van Griensven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 - 33166191

Technische Commissie
Voorzitter:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trainerscoördinator: Jolanda Verbraak/ Jolanda Tielens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator A‐B Jeugd: Jolanda Verbraak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator C‐D Jeugd: Renate Boerenkamps Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator Senioren: Willemijn Fransen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator Materialen: Werner van Mullekom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissie Jongste Jeugd:  Hetty Nibbelke, Mariken Arts  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
G-hockey: Jolanda Verbraak, Marjon van Goch Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator zaalhockey: Mieke Janssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scheidsrechter Commissie  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter: Willem Majoewsky
Geert Bossers
Annelies Verhees-Neppelenbroek
Martien van Griensven
Caspar Brouwers

Overige functies
Accommodatie: Thijs Heuff Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie commissie: Wim Aarts,  Eef van den Broek, 
Kantinecommissie : Eef van den Broek 
Lidmaatschap: Annemarie Brinks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Schoolhockey: Jolanda Verbraak, Jolanda Tielens
Sociale media: PR & Communicatie
Sponsorcommissie: Bart van Goch, John Bouwmans, Mirjam Lutters, Lucie de Bock Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenspersonen: Mariken van Horen, Annemarie Brinks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lees meer: Contact

 

Clubhuis MHC Deurne

Sportpark De Kranenmortel
Energiestraat 9
5753 RN Deurne
Noord-Brabant
Tel. 0493 – 31 57 90


Lees meer: Clubhuis MHC Deurne

 

Deel op sociale media:

Terug naar boven