G-Stars, wie zijn wij ?

G-Hockey is speciaal voor kinderen en jong-volwassenen die door de één of andere reden/beperking geen aansluiting vinden binnen het reguliere hockey.

Het doel van G-hockey is om spelenderwijs de basisvaardigheden van het hockey aan te leren. Spelplezier en geloof in je eigen kunnen staan daarbij voorop. Er wordt wekelijks getraind en aan de hand van de ontwikkelingen zal er ook gestreefd worden naar een deelname aan een heuse G-competitie.

De G-Hockeygroep ("De G-Stars") van MHC Deurne bestaat uit ca. 8 spelers. Nieuwe leden zijn altijd welkom ! Jij zorgt zelf voor sportschoenen, wij zorgen voor de hockeystick, een T-shirt, een vest en een hockeytas. De hockeysticks worden ter beschikking gesteld door Cyclone uit Asten. Het T-shirt wordt gesponsord door Tandartsenpraktijk Bossers uit Deurne. Het vest wordt gesponsord door Slow Food Masters uit Deurne, Rijschool Wilco uit Deurne en SportPunt Deurne. De hockeytassen worden ter beschikking gesteld door de Rabobank.

Heb je nog vragen of wil je graag een training bijwonen ?

Neem dan contact op met Jolanda Verbraak (06-24225370) of Marjon van Goch (06-20325270) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Lees meer: G-Stars, wie zijn wij ?

 

Deel op sociale media:

Terug naar boven