Jongste Jeugdslotdag 2017

Voor de Jongste Jeugd wordt op zaterdag 17 juni het seizoen afgesloten met een Jongste Jeugdslotdag waarbij teams van diverse clubs uitgenodigd worden om deel te nemen aan een leuke afsluiting waarbij hockeywedstrijdjes worden afgewisseld met leuke spelletjes.

Deze jongste Jeugddag is voor de Fjes, 6- en 8 tallen

Noteer deze datum alvast in je agenda want het betreft een speeldag volgens de kNHB.

Meer info volgt via de coaches!

Sleep INN voor de 6 en 8 tallen 2017

SLeepINN:
Wat is een Sleep-Inn?

Een Sleep-Inn is een geweldig slaapfestijn in de kantine/kleedkamers van de hockeyclub, waarbij hockey afgewisseld wordt met andere leuke activiteiten op de velden bij MHC DEURNE, met een overnachting in de kantine.( met begeleiding). Voor eten en drinken wordt volop gezorgd in de vorm van een BBQ en we eindigen die avond met een heuse DISCO en alles wat ter plaatse nog verzonnen wordt.
We verklappen natuurlijk nog niet alle activiteiten, maar bevestigen wel dat het erg leuk gaat worden!

Dit slaapfestijn is voor de teams van de 6 en 8 tallen!
Dus dit jaar voor JE81, ME81, ME82, ME61, ME62

Uit ervaring is gebleken dat de leeftijd van de Fjes en hockeyklas zich nog niet leent voor de Sleep-inn. Maar niet getreurd want een Sleep-Inn wordt elk jaar gehouden, dus je komt vanzelf aan de beurt!

We willen deze Sleep-Inn plannen in het weekend van Zaterdag 8 juli en zondag 9 juli 2017

Hou in ieder geval deze datum alvast vrij in je agenda!

De zes- en achttallen zullen apart gemaild worden met verdere informatie en aanmelding voor dit slaapfestijn!