Informatie Junioren

Junioren :

MHC Deurne geeft iedereen de gelegenheid om te hockeyen, zowel prestatiegericht als recreatief.
Er zijn drie categorieën:
• Jongste Jeugd
• Junioren
• Senioren

Kinderen tot de leeftijd van ongeveer 10 jaar worden ingedeeld bij de teams die vallen onder de Jongste Jeugd( zie Jongste Jeugd op de site)
Als je ouder dan 10 jaar bent, meldt je je eerst aan bij de Commissie Junioren zodat bekend is dat je wilt komen trainen. Na ongeveer drie proeflessen te hebben meegetraind kun je aangeven of je lid wilt worden. Opgeven kan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je dient dan een apart aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar de ledenadministratie.
Bij deze leeftijd vanaf de 10 jaar hoor je bij de JUNIOREN en beslist de Commissie Junioren/Senioren met welk team je mee mag trainen.

Na ongeveer drie proeflessen gehad te hebben, is het de bedoeling dat je lid van de club wordt.
Het is niet altijd vanzelfsprekend dat je dan altijd bij je vriendjes of vriendinnetjes wordt ingedeeld. Dit is mede afhankelijk van het team omdat sommige teams zijn ingedeeld op basis van selectie.
Sommige teams zitten overvol waardoor er geschoven moet worden.
Ben je ouder dan ongeveer 18 jaar dan kom je in de categorie SENIOREN.

Het veldhockeyseizoen loopt van september tot ongeveer december.
Van december tot ongeveer februari wordt er zaalhockey gespeeld.
En vanaf maart tot en met juni gaat het veldhockey verder.

Zaalhockeytrainingen en zaalhockeywedstrijden tijdens de winterperiode worden aangeboden vanaf de D-jeugd.
Hiervoor geldt dan ook een apart contributiebedrag.
Welk bedrag dat is kunt u vinden op de site onder het kopje contributie. Dit bedrag zal apart worden geïncasseerd bij die team die daadwerkelijk zaalhockey gaan spelen.

Wat heb je nodig op het veld
*een bitbeschermer is verplicht (verkrijgbaar bij Sportpunt Deurne)
* Scheenbeschermers zijn verplicht
* een hockeystick
* sportieve kleding
* als je wedstrijden gaat spelen ook het clubtenue, afhankelijk in welk team je speelt kun je een gesponsord shirt krijgen.

Wat je wel altijd dient aan te schaffen is:
• clubtenue broek/rokje
• clubsokken
• eventueel een clubshirt (verkrijgbaar bij Sportpunt Deurne)

Wat heb je nodig in de zaal:
• een eigen zaalstick
• gymschoenen met licht gekleurde zolen= verplicht!
• scheenbeschermers
• gebitsbeschermer

De zaaltrainingen en zaalwedstrijden worden gehouden in:
De PEELHORST hal
St. Jozefstraat 70