Informatie Senioren

Indeling leden

MHC Deurne geeft iedereen de gelegenheid om te hockeyen, zowel prestatiegericht als recreatief. Er wordt onderscheid gemaakt in de onderstaande drie categorieën.

- Jongste jeugd   |   6-10 jaar

- Junioren   |   10-17 jaar

- Senioren   |   18 jaar of ouder

Ben jij 18 jaar of ouder en heb jij interesse om te komen hockeyen bij MHC Deurne, lees dan verder op deze pagina voor meer informatie. Voor de andere leeftijdscategorieën kun je terecht onder de kopjes jongste jeugd en junioren.

Bij MHC Deurne heb je als 18+’er verschillende mogelijkheden. Om te kijken wat het beste bij jou past wordt er aangeboden om drie keer mee te komen trainen. Vervolgens kun je aangeven of jij je bij de club aan wil sluiten en met welk soort lidmaatschap.

Naast het volledige lidmaatschap waarbij je twee keer per week traint en op zondag een wedstrijd speelt, bestaat de optie om trim- of trainingslid te worden. Als hiervoor gekozen wordt, mag je naast de wekelijkse trainingen maximaal 3 keer per seizoen een wedstrijd meespelen.

Mocht je ervoor kiezen om je volledig aan te sluiten bij een bestaand team, dan wordt in samenspraak met de club bekeken in welk team je het beste past. Factoren die hierbij een rol spelen zijn bijvoorbeeld leeftijd, selectie en het aantal leden dat de bestaande teams op dat moment tellen. Mannen vanaf 35 jaar spelen standaard in een heren veteranen team. Vrouwen vanaf 30 jaar worden ingedeeld in het dames veteranen team.

Competitie

De eerste helft van het veldhockeyseizoen loopt van begin september tot half december. Daarna volgt er een winterstop met daarin de mogelijkheid om zaalhockey te spelen. In maart begint de tweede helft van de veldcompetitie die duurt tot en met begin juni. Vervolgens zijn er in de zomerperiode vaak toernooien waar de seniorenteams aan deel kunnen nemen.

Lid worden

Ben je enthousiast geworden om te komen hockeyen bij MHC Deurne? Download dan het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina en stuur dit vervolgens naar onderstaand adres.

Ledenadministratie MHC Deurne

5750 AD Deurne

Voor nadere toelichting of meer informatie kunt u ook altijd terecht bij Willemijn Fransen, coördinator senioren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of algemeen technische commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Download document