Trainingsschema najaar 2017

Hoi allemaal,

Daar is dan eindelijk het trainingsschema! Aanstaande maandag, 28 augustus gaan de trainingen beginnen voor alle teams en voor de hockeyklas. Let op: de keeperst starten een week later!

In de herfstvkantie van 16 tot 20 oktober is er geen training.

Zorg dat je op alle trainingen aanwezig bent en op tijd!

Tijdens de training wordt gewerkt aan techniek, tactiek, conditie en teamsamenspel! Dus wil je als team goed presteren dan is het hard nodig dat je er elke training bij bent. Probeer je (huis)werk goed te plannen zodat je geen training hoeft te missen. Daar zijn je medespelers en ook de trainer je dankbaar voor!

Als je echt een keertje niet kunt graag ruim van te voren afmelden bij je trainer. Een trainer bereidt de training voor, en baseert dat op het aantal aanwezigen. Bij te weinig deelnemers gaat de training niet door. Een elftaltraining wordt afgelast als er minder dan 8 deelnemers zijn, ook als dat pas blijkt bij aanvang van de training.

Trimhockeyers trainen op donderdag tussen 20.00 en 21.30 uur.

Trimhockey is een vorm van hockey die er op gericht is lichamelijk in goede conditie te blijven, zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting. Deelname aan trainingen is vrijblijvend, er is geen verplichting om elke week aanwezig te zijn. Trimhockey wordt gemengd gespeeld. Trimhockey is ook erg leuk voor ouders met hockeyende kinderen. Op deze manier leer je de regels, technieken en tactieken van het hockey beter kennen. Voor coaches is het ook interessant om vaardigheid in het hockey op te doen, zodat er een betere ondersteuning gegeven kan worden aan het team. Kortom lijkt het je wat kom dan een keertje (of drie) proberen! Wil je meer informatie neem dan gerust contact op.

Hockey kwaliteit

De club heeft een abonnement op het trainingsprogramma “The Hockey Factory”. Hiermee worden de trainers ondersteund bij het maken/geven van een training en komen alle aspecten van het hockey aan bod in de loop van de jaren. Op deze manier maken we een stapje in het verbeteren van de hockey skills van de leden van onze club. Ook kunnen spelers vanaf 15 jaar een KNHB opleiding tot hockeytrainer volgen, zodat het aantal clubtrainers op peil gaat komen. Indien je interesse hebt laat het ons dan zo snel mogelijk weten middels een mail.

Dus hockeysticks weer uit de kast en we hopen jullie veel te zien op het veld.

Veel plezier allemaal en succes met de wedstrijden!

Jolanda Verbaak,

Jolanda Tielens,