Wedstrijdschema

Wedstrijdschema en standen op Hockey.nl

Op je mobiele kun je een app downloaden waarin de wedstrijden, uitslagen en standen van ieder team te zien zijn. Deze app heet: hockey.nl. Via de app kun je wedstrijden eenvoudig in je digitale agenda zetten.

Kijk regelmatig op de hockey.nl app. Er kunnen altijd wijzigingen plaatsvinden.

Spelen in een drieluik

Wedstrijden vinden plaats op zaterdag en/of zondag en duren 2 maal 20 minuten met vijf minuten rust. Alle teams gaan vanaf dit seizoen spelen in drieluiken. Dit betekent dat er op een wedstrijddag 3 wedstrijden in een blok gepland staan waarbij team A speelt tegen team B, daarna team B- team C  en afsluitend team A-team C.

De wedstrijden beginnen stipt op tijd en kunnen niet uitlopen. Het kan voorkomen dat er twee wedstrijden in
één weekend gespeeld moeten worden.

Thuiswedstrijden

Thuiswedstrijden worden altijd gespeeld in de Peelhorst. Het team dat de eerste wedstrijd speelt legt de balken klaar en moet daarom ruim op tijd aanwezig zijn. Het laatste team ruimt de balken weer op. Let er bij het leggen van de balken op dat deze niet beschadigen. Let er ook op dat de vloer niet beschadigd.

Op tijd aanwezig

In vorige seizoenen hebben enkele teams een boete opgelegd gekregen voor onder andere niet verschijnen voor een wedstrijd. Het bestuur heeft besloten dat de teams eventuele boetes zelf moeten betalen. Kijk op de site van de KNHB voor het bondsregelement en voor de boeteregeling.

N.B. coaches: zaalwedstrijden gaan altijd voor veldhockey!

Lees meer: Wedstrijdschema