Zaalwachten

Om zaalhockey mogelijk te maken zijn veel vrijwilligers nodig: coaches, contactpersonen, chauffeurs, scheidsrechters en zaalwachten. De zaalhockeycommissie doet een beroep op alle leden en hun ouders.

Voor alle thuiswedstrijden is een zaalwacht nodig die op de gang van zaken in de zaal let, het scorebord bijhoudt, uit-teams welkom heet, de computer voor het digitale wedstrijdformulier beheert, etc. De coaches zullen, wanneer het wedstrijdschema bekend is, de ouders indelen die samen zaalwacht zijn bij de thuiswedstrijden. In het zaalhockeyseizoen gaat het om 2 zondagen dat er thuis gespeeld wordt en er dus zaalwachten voor het betreffende team nodig zijn. De zaalwachten worden dan ingepland voor alle 3 de wedstrijden die gespeeld worden binnen het drieluik. Hoe je dat invult is de eigen keus van het team/ouders/coach.

Ouders van spelers/spelers ouder dan 18 jaar worden hiervoor ingedeeld.

Zaalwacht ben je dus altijd met zijn tweeën.

Lees vooraf onderstaande briefing goed door. Per mail krijg je bericht, via het eigen team, of en wanneer je bent ingedeeld voor zaalwacht.

In onderstaand document zijn de instructies voor de zaalwachten terug te vinden.

Succes!

Download document