Hockeykampen.nl in 2019 op MHC Deurne!

In 2019 komt Hockeykampen.nl weer naar MHC Deurne! Van 14 t/m 16 augustus 2019 kun je meedoen aan een tof kamp vol uitdaging en plezier. Het kamp belooft geweldig te worden met naast plezier veel leren, een gave clinic, oranje en een nieuw thema! Ook krijg je een tof sportshirt van Indian Maharadja!

 

Natuurlijk is het het leukst om het kamp mee te maken met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes. Nou, dat kan! Bij de aanmelding kun je aangeven met wie je in de groep wil en dan kunnen wij daar rekening mee houden. Zo kun je samen een geweldige ervaring beleven.

 

Korting tot 1 februari!

Meld je vóór 1 februari aan en ontvang €30,- vroegboekkorting op een zomerkamp! Dat wil je echt neit missen dus meld je snel aan! Op 1 januari gaat de BTW van 6% naar 9%, dus als je extra snel bent, heb je nog meer voordeel!

 

Ga snel naar http://hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-deurne/ voor meer informatie en om je meteen aan te melden.


 

Jongste Jeugd zaalhockey

Er worden een drietal zaaltrainingen aangeboden voor de Jongste Jeugdteams

Zaterdag 15 december, zaterdag 19 januari en zaterdag 9 februari

 

09.00-10.00 uur:  G-hockey, Hockeyklas en MF1

10.00-11.00 uur:  Zestallen: ME61, ME62, JE61mix

11.00-12.00 uur: Achttallen: ME81, ME82

 

Vergeet je stick niet, je bitje en scheenbeschermers en niet met buitenschoenen de zaal in.

En plak de onderkant even af van de krul vd stick.

 


 

Midwinterhockey

Beste medehockeyers de winterstop is weer aangebroken en voor velen van ons betekent dat tot half maart geen hockey.

Helemaal geen hockey? Néén dat hoeft niet. Net als in voorgaande jaren bieden wij de gelegenheid om ijs en weder dienende enkele keren op zondag een onderlinge wedstrijd te spelen.

De data die wij hiervoor geprikt hebben zijn: 16 december, 13 januari en 10 februari. Op alle drie dagen starten we om 11.00 uur en gaan we door tot ongeveer 12.30.

Na afloop wordt een kop soep geserveerd in het clubhuis!

Wees van harte welkom, maar meld je wel een paar dagen van te voren even aan, zodat we voldoende soep hebben.
Hopelijk tot op één of meerdere van de bovenstaande data.

De Midwinterhockey commissie


 

ALV 22 november wordt verplaatst

Beste leden,

De algemene ledenvergadering van 22 november wordt verplaatst naar begin volgend jaar. De reden hiervoor is dat we de jaarcijfers anders willen verantwoorden en presenteren, conform de statuten van onze vereniging. Dat is de afgelopen jaren niet gebeurd. Dit willen we zo snel als mogelijk corrigeren over de laatste 2 boekjaren. Concreet betekent dit dat we de cijfers van de vereniging MHC Deurne en onze stichting kunstgrasvelden apart zullen weergeven. Tot nu toe deden we dit geconsolideerd. Voor deze aanpassing en het bijbehorende proces hebben we meer tijd nodig. 

Voor vragen of een nadere toelichting kan je contact opnemen met onze voorzitster (Chantal Wentholt)  of vice voorzitter (Erik Kolthof). 

We ontmoeten jullie graag op de alv begin volgend jaar of eerder bij onze nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari. 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van MHC Deurne. 


 

Zaterdag 23 februari feest op MHC Deurne

Houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie! 


 

Zaalhockey trainingen 2018-2019

De zaalhockey trainingen zijn in de Peelhorst. Zorg dat je er 15 minuten voor aanvang van de training bent. 

Kun je niet komen trainen dan graag afmelden bij je trainer/trainster 

Het eerste team dat die dag traint zorgt ervoor dat balken worden neergelegd (meteen beginnen, met zijn drieën of vieren per kant). Het laatste team ruimt de balken op. Let er op dat de balken het veld niet beschadigen bij het uitleggen van het veld en het opruimen.

Het team dat als laatste training heeft zorgt ervoor dat de balken op tijd opgeruimd zijn, zodat eventuele volgende sportclubs op tijd kunnen beginnen.

Bekijk het trainingsschema voor trainingsdata en trainers (met telefoonnummers): 

Regels Peelhorst

- In alle zalen zijn voor de keeper zaallegguards met kunststof riempjes (geen metaal) verplicht.

- Iedere speler dient te spelen met een zaalhockeystick (dus geen afgeplakte veldhockeystick) en mag alleen sportschoenen met witte zolen dragen. DEZE PAS IN DE ZAAL AAN DOEN!!!!!!

- Ook coaches en scheidsrechters mogen niet met schoenen, hakken etc. in de hal! Schade die daaruit ontstaat wordt door de gemeente in rekening gebracht aan desbetreffende persoon. Indien speler/speelster geen andere gymschoenen bij zich heeft: naar huis.

- Let op dat de kleedkamer netjes achterblijft, prullenbakken gebruiken.

Download document


 

Teamtaken 2018-2019

Beste leden en ouders,

MHC Deurne is een gezellige hockeyclub met ruim 450 leden.

Behalve hockey vindt onze club gezelligheid en saamhorigheid belangrijk.

Vandaar dat er per jaar enkele activiteiten worden georganiseerd voor de diverse teams.

U begrijpt dat het organiseren hiervan best wel wat tijd kost. Vele vrijwilligers zorgen ervoor dat alles goed geregeld is binnen de club, echter er komt steeds meer bij dezelfde mensen op hun bord.

Daarom heeft MHC Deurne besloten dat we de taken gaan verdelen over onze teams. Vele handen maken tenslotte licht werk.

Elk team zal ingedeeld worden om komend seizoen iets te organiseren (zie  bijgevoegd overzicht).

We begrijpen dat iedereen zijn/ haar drukke bezigheden heeft, en we willen zeker niet mensen gaan belasten. We hopen en verwachten dat er in elk team mensen zijn die het leuk vinden om iets te organiseren en zo hun steentje bijdragen aan onze club. 

We vragen van elk team de naam van de persoon die aanspreekpunt is door te geven. Dit kan op zaterdag 1 september wanneer de officiële opening van het seizoen plaats vindt, of via een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat de aanvoerder/coach/trainer er nog een taak bij krijgt, dus graag een andere speler/ouder die hier het voortouw in neemt.

Een groepje vrijwilligers t.w. Jolanda Tielens, Monique de Bock,  Elsbeth Heuff,  Nardje v.d. Ven zullen dit aansturen, onder de naam commissie teamtaken.  Zij gaan de teamtaken niet coördineren, maar enkel faciliteren. Dat wil zeggen dat je via hen contact kunt leggen met andere uit de club om je teamtaak tot een geslaagde activiteit te maken.

De bedoeling is dat er van elke activiteit een draaiboek wordt gemaakt (van verschillende activiteiten is er al een draaiboek). Deze worden opgeslagen zodat deze de volgende keer weer gebruikt kunnen worden. Deze draaiboeken zijn op te vragen bij commissie teamtaken.

Met vriendelijke groet,

Commissie teamtaken

Jolanda Tielens, Monique de Bock, Elsbeth Heuff en Nardje v.d. Ven

Download document


 

Trainingsschema najaar 2018

Hoi allemaal,

Daar is dan eindelijk het trainingsschema! Aanstaande maandag, 20 augustus gaan de trainingen beginnen voor alle teams en voor de hockeyklas. Let op: de keeperst starten een week later! 

In de herfstvkantie van 15 tot 19 oktober is er geen training.

Zorg dat je op alle trainingen aanwezig bent en op tijd!

Tijdens de training wordt gewerkt aan techniek, tactiek, conditie en teamsamenspel! Dus wil je als team goed presteren dan is het hard nodig dat je er elke training bij bent. Probeer je (huis)werk goed te plannen zodat je geen training hoeft te missen. Daar zijn je medespelers en ook de trainer je dankbaar voor!

Als je echt een keertje niet kunt graag ruim van te voren afmelden bij je trainer. Een trainer bereidt de training voor, en baseert dat op het aantal aanwezigen. Bij te weinig deelnemers gaat de training niet door. Een elftaltraining wordt afgelast als er minder dan 8 deelnemers zijn, ook als dat pas blijkt bij aanvang van de training.

Trimhockeyers trainen op donderdag tussen 20.00 en 21.30 uur.

Trimhockey is een vorm van hockey die er op gericht is lichamelijk in goede conditie te blijven, zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting. Deelname aan trainingen is vrijblijvend, er is geen verplichting om elke week aanwezig te zijn. Trimhockey wordt gemengd gespeeld. Trimhockey is ook erg leuk voor ouders met hockeyende kinderen. Op deze manier leer je de regels, technieken en tactieken van het hockey beter kennen. Voor coaches is het ook interessant om vaardigheid in het hockey op te doen, zodat er een betere ondersteuning gegeven kan worden aan het team. Kortom lijkt het je wat kom dan een keertje (of drie) proberen! Wil je meer informatie neem dan gerust contact op.

Hockey kwaliteit

De club heeft een abonnement op het trainingsprogramma “The Hockey Factory”. Hiermee worden de trainers ondersteund bij het maken/geven van een training en komen alle aspecten van het hockey aan bod in de loop van de jaren. Op deze manier maken we een stapje in het verbeteren van de hockey skills van de leden van onze club. Ook kunnen spelers vanaf 15 jaar een KNHB opleiding tot hockeytrainer volgen, zodat het aantal clubtrainers op peil gaat komen. Indien je interesse hebt laat het ons dan zo snel mogelijk weten middels een mail.

Dus hockeysticks weer uit de kast en we hopen jullie veel te zien op het veld.

Veel plezier allemaal en succes met de wedstrijden!

Jolanda Verbaak,

Jolanda Tielens,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download document


 

Deel op sociale media:

Terug naar boven