bol.com bon van 50,- voor de gouden tip naar kantinemedewerk(st)er

Ben jij degene die ervoor zorgt dat we op zaterdag weer een vaste kracht in onze kantine hebben. Dan kom je in aanmerking voor een bol.com bon van maar liefst 50,-. Voorwaarde is dat de nieuwe kracht via jou komt en minimaal 5 zaterdagen in de kantine werkt. Zie in de bijlage de vacaturetekst.

Download document


 

Zaterdag medewerk(st)er kantine. Goede beloning.

 

Enthousiaste medewerk(st)er kantine MHC Deurne
Zeer aantrekkelijke beloning (10% boven horeca cao)

 

Dit jaar nog 5 zaterdagen (20 per kalenderjaar), vanaf 18 jaar, full time of parttime, 8.00-18.00 uur

 

We zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er kantine voor MHC Deurne. Wil jij je inzetten voor onze club, ben je enthousiast, goed in de omgang met ouders en kinderen? Dan ben jij degene die wij zoeken. Horeca-ervaring en affiniteit met hockey is een pré maar zeker geen vereiste.

 

Het betreffen in het najaar nog 5 zaterdagen in de maanden oktober en november. De werktijden zijn van 8.00 – 18.00. (Of bij parttime: 8.00 – 13.00; 13.00 – 18.00).

 

Download document


 

In de Herfstvakantie geen trainingen

Tijdens de herfstvakantie van 14 oktober tm 22 oktober zijn er geen trainingen

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantieweek toe!

Sportieve Groetjes MHC DEURNE 


 

MHC Deurne -plaatjes sparen bij JUMBO!


Belangrijke mededeling

MHC Deurne -plaatjes sparen bij JUMBO!

JUMBO! heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met JUMBO! is ervoor gekozen om binnen onze club alle teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie. 

De droom van de MHC Deurne leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere leden van MHC Deurne zijn vanaf 25 oktober 2017 verkrijgbaar bij JUMBO! In Deurne. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. Alle leden, ouders, opa’s en oma’s, buren etc. kunnen de plaatjes van onze eigen clubleden bij elkaar sparen en deze kunnen worden ingeplakt in een mooi verzamelalbum van MHC Deurne.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er aanstaande zaterdag 16 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden is een tijdschema opgesteld die terug te vinden is in de bijlage. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Met sportieve groet,

Bestuur MHC Deurne

Download document 1

Download document 2


 

Workshop train de trainer - Stan Huijsmans

Voor trainers en coaches van MHC Deurne

Ben je gemotiveerd om meer te leren over training geven, dan ben je van harte welkom op deze workshop. Graag opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De eerste avond is maandag 18 september; 19.30 tot 21.30 uur

De tweede avond is maandag 9 oktober; 19.30 tot 21.30 uur

Graag in sportkleding komen met hockeystick, want er zit natuurlijk ook een stukje praktijk bij….

Stan Huijsmans is trainer/coach van BHV Push Dames 1 in Breda. Na 6 jaar trainen en coachen van topjeugd met 3 landstitels bij HC Breda en Oranje Zwart debuteerde hij in 2015 als hoofdcoach in de hoofdklasse met Push Dames 1. Daarnaast is Huijsmans werkzaam als trainer bij Topsport Brabant, de KNHB en sportcoach bij Deltalent.

Huijsmans focust zich op talentontwikkeling door middel van juiste begeleiding op fysiek, mentaal en technisch gebied. Daarnaast heeft hij zich eerst als speler en later als trainer gespecialiseerd in de sleeppush. Dit doet hij o.a. door het maken van bewegingsanalyses en onderzoek. Nuttige bijdragen zijn gevonden in bewegingen uit andere sporten zoals werpnummers bij atletiek, schoolslag in het zwemmen en pitchen in het honkbal.

Sportieve groet,

Jolanda Tielens, Jolanda Verbraak Trainingscoördinatie MHC Deurne


 

HT2-trainerscursus gestart


MHC Deurne vindt het belangrijk dat er training wordt gegeven en gecoached wordt door eigen leden.

Een deel van deze trainers is vanavond begonnen met de Opleiding Hockeytrainer 2 (HT2) – Elftal.  Deze opleiding is bedoeld om (beginnende) trainers en coaches op te leiden tot gekwalificeerde trainers/coaches van elftallen en is een erkende sportopleiding.

De cursus bestaat uit 10 workshop avonden en daarbij ook nog het nodige huiswerk. Dus Tijs, Linde, Janne, Seppl, Guus, Jeroen, Erik, Roy heel veel succes! 


 

Kick off 2-september-2017

Even terugblikken op een geslaagde,zonnige kick off van het herfst seizoen.

 

 


 

Trainingsschema najaar 2017

Hoi allemaal,

Daar is dan eindelijk het (voorlopige) trainingsschema! Het was een hele puzzel maar gelukkig zijn er veel leden die meegedacht en meegewerkt hebben. Dank jullie wel!

Aanstaande maandag, 28 augustus gaan de trainingen beginnen voor alle teams en voor de hockeyklas. Let op: de keepers starten een week later! 

Het kan zijn dat er nog iets gewijzigd moet worden in verband met de school/werk-roosters van de trainers. De teams die het betreft krijgen daar dan persoonlijk bericht van. 

Hier is het schema te vinden: trainingsschema najaar 2017

Veel plezier met de trainingen.

Jolanda Tielens 

Jolanda Verbraak

Trainingscoordinatoren

 


 

Fantastisch toernooi G-stars bij HC Eindhoven

Zondag 25 juni jl. speelde onze G-stars hun eerste toernooi in Eindhoven ! Samen met de G-stars van HCAS vormden zij 1 team, HC DAS.

Het was een dag vol hockeyplezier en gezelligheid. Na 4 geweldige wedstrijden, onder begeleiding en coaching van Guusje Arons en Willem Arons,  werd om 14:30 uur de finale gespeeld. Voor HC DAS helaas geen finaleplaats, maar wel een onvergetelijke dag met mooi weer en heel veel plezier !

Voor herhaling vatbaar ! 


 

Notulen ALV 10-11-2016

Notulen Algemene ledenvergadering 10-11-2016

Download document


 

Deel op sociale media:

Terug naar boven