Clubkampioenen Shoot out

Afgelopen zondag zijn de shoot out clubkampioenschappen geweest, wat was het spannend!

De winnaars zijn geworden:
Beste speelster, Anouk van Mullekom
Beste speler, Seppl Brouwers
Beste keepster, Fleur Nibbelke
Beste keeper, Teun Vriens

Gefeliciteerd names Dames 1 en de rest van MHC Deurne! Heel veel succes bij de districhtkampioenschappen op 27 mei te H.C. Tilburg!


 

Geen trainingen Jongste jeugd

Ivm Pinksteren zijn er geen trainingen voor de Jongste Jeugd op maandag 21 mei as en op woensdag 23 mei zijn er geen trainingen ivm de Avondvierdaagse .

Veel succes gewenst aan de lopers! 


 

Nieuwe privacywetgeving (AVG) en MHC Deurne

Met ingang van 25 mei 2018 worden de nieuwe Europese regels voor privacybescherming van kracht.  De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is ook van toepassing voor sportverenigingen. Inmiddels heeft MHC Deurne alle mogelijke maatregelen getroffen om aan de AVG te voldoen. De impact voor onze vereniging is beperkt. Wij vragen en bewaren namelijk alleen gegevens voorzover ze nodig zijn voor het lidmaatschap van onze vereniging/KNHB en het verspreiden van onze nieuwsbrieven.
Toch gaat ook de AVG niet ongemerkt aan ons voorbij. Zo is de fotogalerie inmiddels van onze website gehaald en is het privacy beleid van MHC Deurne op onze website geplaatst. In dit beleid staat bijvoorbeeld hoe wij als vereniging met privacy omgaan, welke gegevens we waarvoor én hoelang bewaren. Daarnaast is het aanmeldingsformulier aangepast en zullen we vanaf het volgende seizoen gaan werken met vrijwilligersovereenkomsten. In deze vrijwilligersovereenkomsten zal ook de geheimhouding inzake privacygevoelige gegevens worden vastgelegd. Ten slotte is een privacy coördinator aangesteld.
Voor vragen of opmerkingen inzake de AVG en MHC Deurne kun je contact opnemen met de voorzitter van de TC: Erik Kolthof, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Download document


 

Vriendjes/Vriendinnetjesdag Jongste Jeugd

Hallo Jongste Jeugdleden.

We organiseren een Vriendjes/Vriendinnetjestraining: 

Om je broertjes/zusjes/vriendjes/vriendinnetjes enz kennis te laten maken met het hockey mogen jullie op de volgende data iemand ( of meer kinderen) meenemen

Woensdag 9 en 16 mei :de hockeyklas , de 6- en 8-tallen
Maandag 14 mei: de Fjes (de 3-tallen)
Leeftijd tussen 6 en 10 jaar.

Misschien vinden ze het wel leuk om een keer te komen hockeyen om te kijken of hockey een sport is die bij hem/haar past.
Neem ze dus mee naar de training !!!!


 

C-Toernooi 'Around the World' 2018

Informatie C-toernooi 'Around the World' 2018 bij MHC Deurne

Ook dit jaar zal er bij MHC Deurne weer een heel gezellig C-toernooi plaatsvinden en wel op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli. Alle informatie kun je hieronder vinden. 

Inschrijven kun je door het formulier in te vullen via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSca-U15CqShkmi3M6i3sItxGvy9efnkqbqxEoCDPv1DwJsbfg/viewform?usp=sf_link

Wanneer
Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018

Waar
MHC Deurne
Sportpark De Kranenmortel
Energiestraat 9, 5753 RN Deurne
Noord-Brabant

Aanvang
Het programma begint op zaterdag 30 juni om 08:30 uur

Prijs
De kosten bedragen €35,- p.p

Informatie
Het C-toernooi is bedoeld voor C-hockeyteams. De nadruk bij het toernooi ligt op speelplezier voor iedereen. 
De wedstrijden zullen worden gespeeld op de twee hockeyvelden van MHC Deurne. 

De inloop is vanaf 08:30 uur, waarbij de teams beginnen met het opzetten van hun slaaptenten. Deze tenten zullen zelf geregeld worden. 

Ieder team zal tijdens het inschrijven al een land moeten kiezen. Dit wordt hun teamthema tijdens het toernooi. De crew zal Hollands verkleed zijn. 

Catering
Op zaterdag zal er voor lunch en avondeten worden gezorgd
Op zondag regelen wij het ontbijt en de lunch

Voorwaarden
Teams moeten met minimaal 10 spelers en 1 keeper zijn. Ook moeten er twee begeleiders (18 jaar of ouder) mee. 

Elk team is verantwoordelijk voor alle schade berokken in buiten het gebouw. Alle teams moeten de toernooiregels respecteren. Deze worden na inschrijving ge-e-maild naar de contactpersonen van alle teams. 
Er worden geen eten en drinken toegelaten. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 

Eerste G-hockeydag bij MHC Deurne groot succes !

Op 2 april jl., werd er door MHC Deurne voor de 1e keer een G-hockeydag georganiseerd. Aanleiding hiervoor was het in december 2017 door MHC Deurne gewonnen golden ticket van Uniek Sporten.

In de ochtend werd er een hockeyclinic gegeven o.l.v. Valerie Magis ( oud hockeyinternational van het Nederlands Team). 's Middags werd er door de G-hockeyteams van MHC Boxmeer, HC Eindhoven, Oranje Rood en MHC Deurne een gezellig toernooi gespeeld.

Tussen de middag konden alle hockeyers en begeleiders genieten van een heelijke lunch die mogelijk was gemaakt door PLUS Bouwmans. 

Na afloop kregen alle deelnemers een goody-bag die mede mogelijk was gemaakt door SportPunt Deurne. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers (o.a. teambegeleiders, spelbegeleiders, Stockey, barbezetting, scheidsrechters en fotograaf), kunnen we terugkijken op een fantastiche dag die volgend jaar zeker een vervolg zal krijgen !


 

Shoot out competitie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN SHOOT OUTS 2018

Dit jaar doet MHC Deurne wederom mee aan het NK Shoot Outs t/m 16 jaar!

De clubkampioenschappen zijn op 13 mei, misschien word jij wel onze nieuwe clubkampioen en mag jij naar de districtsfinales!

Meld je via deze site aan: https://goo.gl/forms/kP1o3JX09znLHPOO2

Hoe ziet de dag eruit?

12.45 Dames 1 – Nuenen D1
14.45 Heren 1 – MHC Heesch
16.00 Inloop deelnemer clubkampioenschappen
16.30 Start eerste ronde
17.30 Start tweede ronde
18.00 Bekendmaking Winnaars!

HET PROCES

  1. Kwalificatie via clubkampioenschappen

Hockeyers kwalificeren zich via clubkampioenschappen voor de districtsfinales. Alle hockeyclubs worden van harte uitgenodigd hun eigen kampioenschap te organiseren. In 2017 namen 117 clubs deel aan het NK Shoot Out. Let op: Deelnemers mogen op de finaledag nog geen 17 jaar zijn!

Er worden 2 jongens, 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster voor het district kampioenschap geplaatst.

  1. Districtsfinales

Alle clubkampioenen strijden tijdens de districtskampioenschappen om een plaats in de landelijke finale. Het aantal kinderen dat per district doorgaat is afhankelijk van het aantal deelnemers. Alle deelnemers treden aan in clubtenue.

De districtsfinale voor Zuid-Nederland is op 27 mei te H.C. Tilburg

  1. Landelijke finale

Op de finale meten de beste shoot-out-nemers en -stoppers zich met elkaar en worden 4 winnaars gehuldigd:

-  Shoot Out Koning
-  Shoot Out Koningin
-  Beste Keeper
-  Beste Keepster

Met sportieve groet,

Dames 1 MHC Deurne


 

Het hockeykamp van het jaar!

Start jouw zomervakantie op MHC Deurne
Van 9 t/m 11 juli, in de eerste week van de zomervakantie, organiseert Hockeykampen.nl een gaaf hockeykamp op MHC Deurne!

Wat kun je verwachten?
Samen met jou gaan wij een groot feest neerzetten met hockeytips en tricks, een nieuw thema (nog even geheim), de tofste begeleiding en als klapper een clinic van een topspeler!

Naast een geweldig hockeyavontuur, verzorgen wij tijdens dit kamp een sportieve lunch en lekkere tussendoortjes voor de nodige sportenergie. Kom jij dit avontuur samen met ons beleven?

Het unieke Hockeykampen.nl sportshirt!
Dit jaar krijg jij een gaaf hockeyshirt bij het hockeykamp op MHC Deurne. Na het succes van 2017 waarbij iedereen een grote oranje Hockeyploeg vormden, gaan we ook in 2018 voor dit geweldige gevoel. In het nieuwe Indian Maharadja-shirt gaan we samen met jou knallen op de hockeyvelden.

Voor wie is het?
Dit hockeykamp wordt georganiseerd voor alle hockeyers tussen de 6 en 14 jaar, waarbij niveau geen rol speelt Iedereen is welkom! Wij delen de groepjes in op leeftijd en niveau, dat is wel zo leuk. Dus kom samen met vriendjes en vriendinnetjes en start je zomervakantie op de club.

Prijs normaal: € 199,-
Prijs tot 1 mei: € 179,-

Aanmelden: www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-deurne/ 

Neem eens kijkje bij de foto’s op www.hockeykampen.nl voor een sfeerimpressie van de voorgaande edities!

Andere hockeyavonturen?!
Naast de Hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook diverse specials; zo is het Barcelona Hockeykamp er van 5 t/m 13 augustus 2018. Het Hockey & Beachkamp op HBS Bloemendaal van 13 t/m 16 augustus en het Hockey Adventure Camp op Schaerweijde van 16 t/m 18 juli 2018. Meer informatie over deze kampen is te vinden op de website.

Met sportieve hockeygroet,

Hockeykampen.nl


 

Aangepast trainingsschema 22-2-2018

Wijzigingen:

De tijden voor MD3 en MC4 zijn aangepast in het schema.

Het telefoonnummer van Bart van Megen en Eri van de Ven is aangepast in het schema

 

Trainingscoordinatie

 

Download document


 

Trainingsschema voorjaar 2018

Hoi allemaal,

Nog een weekje zaalhockey en dan kunnen we weer naar buiten! De veldtrainingen sluiten aan op de zaaltrainingen en beginnen op maandag 26 februari. Dit is twee weken voor de eerste competitiewedstrijden.

Het schema vind je onder het kopje hockey-trainingsschema op de site.

Zorg dat je op alle trainingen aanwezig bent!

Tijdens de training wordt gewerkt aan techniek, tactiek, conditie en teamsamenspel! Dus wil je als team goed presteren dan is het hard nodig dat je er elke training bij bent. Probeer je (huis)werk goed te plannen zodat je geen training hoeft te missen. Daar zijn je medespelers je dankbaar voor!

Zorg dat je ook op tijd aanwezig bent en als je echt niet kunt graag ruim van te voren afmelden bij je trainer. Een trainer bereidt de training voor, en baseert dat op het aantal aanwezigen. Bij te weinig deelnemers gaat de training niet door. Een elftaltraining wordt afgelast als er minder dan 8 deelnemers zijn, ook als dat pas blijkt bij aanvang van de training.

Voor de Senioren-Veteranen teams (uitgezonderd dames 1 en heren 1) zijn er 2 trainingstijden waar onder begeleiding van een trainer getraind kan worden. De trainingen worden dus niet meer per team gegeven aangezien de opkomst per team regelmatig niet voldoende is. Heren 2 heeft op woensdagavond de beschikking over een half veld.

Trimhockeyers trainen op dinsdag tussen 20.00 en 21.30 uur voor de gevorderden en op donderdag tussen 20.00 en 21.30 uur voor iets minder ver gevorderde hockeyers en beginners.

Trimhockey is een vorm van hockey die er op gericht is lichamelijk in goede conditie te blijven, zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting. Deelname aan trainingen is vrijblijvend, er is geen verplichting om elke week aanwezig te zijn. Trimhockey wordt gemengd gespeeld. Trimhockey is ook erg leuk voor ouders met hockeyende kinderen. Op deze manier leer je de regels, technieken en tactieken van het hockey beter kennen. Voor coaches is het ook interessant om vaardigheid in het hockey op te doen, zodat er een betere ondersteuning gegeven kan worden aan het team.

De club heeft een abonnement op het trainingsprogramma The Hockey Factory . Hiermee worden de trainers ondersteund bij het maken/geven van een training en komen alle aspecten van het hockey aan bod in de loop van de jaren. Op deze manier maken we een stapje in het verbeteren van de hockey skills van de leden van onze club. Maar het resultaat hangt natuurlijk vooral af van jullie inzet! Dus hockeysticks weer uit de kast en we hopen jullie veel te zien op het veld.

Veel plezier allemaal en succes met de wedstrijden vanaf 10/11 maart!

Jolanda Verbaak, Jolanda Tielens

TC-coordinator @ mhcdeurne.nl

Download document


 

Deel op sociale media:

Terug naar boven