Keepersclinic NU op zaterdag 22 september as!!

Hallo Keepers van MHC DEURNE!

Op zaterdag 22 september as is het dan zover: De Keepersclinic die was voorheen gepland op 22 juni jl maar door omstandigheden verplaatst en zal nu worden georganiseerd op zaterdag 22 september as !

We zullen deze avond starten rond de klok van 18.00 uur met wat lekkers en daarna zal de clinic verzorgd worden door niemand minder dan oud-international Joyce Sombroek!

 Meld je wel even aan of je die avond aanwezig kunt zijn om aan deze clinic deel te nemen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke vaste keeper van MHC DEURNE zal hiervoor een uitnodiging ontvangen.

We hopen je natuurlijk te mogen begroeten!

 Alle leden/ouders zijn welkom om te komen kijken .


 

Teamtaken 2018-2019

Beste leden en ouders,

MHC Deurne is een gezellige hockeyclub met ruim 450 leden.

Behalve hockey vindt onze club gezelligheid en saamhorigheid belangrijk.

Vandaar dat er per jaar enkele activiteiten worden georganiseerd voor de diverse teams.

U begrijpt dat het organiseren hiervan best wel wat tijd kost. Vele vrijwilligers zorgen ervoor dat alles goed geregeld is binnen de club, echter er komt steeds meer bij dezelfde mensen op hun bord.

Daarom heeft MHC Deurne besloten dat we de taken gaan verdelen over onze teams. Vele handen maken tenslotte licht werk.

Elk team zal ingedeeld worden om komend seizoen iets te organiseren (zie  bijgevoegd overzicht).

We begrijpen dat iedereen zijn/ haar drukke bezigheden heeft, en we willen zeker niet mensen gaan belasten. We hopen en verwachten dat er in elk team mensen zijn die het leuk vinden om iets te organiseren en zo hun steentje bijdragen aan onze club. 

We vragen van elk team de naam van de persoon die aanspreekpunt is door te geven. Dit kan op zaterdag 1 september wanneer de officiële opening van het seizoen plaats vindt, of via een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat de aanvoerder/coach/trainer er nog een taak bij krijgt, dus graag een andere speler/ouder die hier het voortouw in neemt.

Een groepje vrijwilligers t.w. Jolanda Tielens, Monique de Bock,  Elsbeth Heuff,  Nardje v.d. Ven zullen dit aansturen, onder de naam commissie teamtaken.  Zij gaan de teamtaken niet coördineren, maar enkel faciliteren. Dat wil zeggen dat je via hen contact kunt leggen met andere uit de club om je teamtaak tot een geslaagde activiteit te maken.

De bedoeling is dat er van elke activiteit een draaiboek wordt gemaakt (van verschillende activiteiten is er al een draaiboek). Deze worden opgeslagen zodat deze de volgende keer weer gebruikt kunnen worden. Deze draaiboeken zijn op te vragen bij commissie teamtaken.

Met vriendelijke groet,

Commissie teamtaken

Jolanda Tielens, Monique de Bock, Elsbeth Heuff en Nardje v.d. Ven

Download document


 

Impressie freestyle hockeyers openingsdag


Met een mooie opkomst en na het openingswoord was alle aandacht gericht op de freestyle hockeyers Leen en Luuk. Ze begonnen met een demo/show, daarna startte de activiteitenmiddag waar iedereen ook zelf aan de slag mocht gaan met freestyle hockey. Van de jeugd A-D is ook een groepsfoto gemaakt. Deze is op te vragen bij:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 

Trainingsschema najaar 2018

Hoi allemaal,

Daar is dan eindelijk het trainingsschema! Aanstaande maandag, 20 augustus gaan de trainingen beginnen voor alle teams en voor de hockeyklas. Let op: de keeperst starten een week later! 

In de herfstvkantie van 15 tot 19 oktober is er geen training.

Zorg dat je op alle trainingen aanwezig bent en op tijd!

Tijdens de training wordt gewerkt aan techniek, tactiek, conditie en teamsamenspel! Dus wil je als team goed presteren dan is het hard nodig dat je er elke training bij bent. Probeer je (huis)werk goed te plannen zodat je geen training hoeft te missen. Daar zijn je medespelers en ook de trainer je dankbaar voor!

Als je echt een keertje niet kunt graag ruim van te voren afmelden bij je trainer. Een trainer bereidt de training voor, en baseert dat op het aantal aanwezigen. Bij te weinig deelnemers gaat de training niet door. Een elftaltraining wordt afgelast als er minder dan 8 deelnemers zijn, ook als dat pas blijkt bij aanvang van de training.

Trimhockeyers trainen op donderdag tussen 20.00 en 21.30 uur.

Trimhockey is een vorm van hockey die er op gericht is lichamelijk in goede conditie te blijven, zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting. Deelname aan trainingen is vrijblijvend, er is geen verplichting om elke week aanwezig te zijn. Trimhockey wordt gemengd gespeeld. Trimhockey is ook erg leuk voor ouders met hockeyende kinderen. Op deze manier leer je de regels, technieken en tactieken van het hockey beter kennen. Voor coaches is het ook interessant om vaardigheid in het hockey op te doen, zodat er een betere ondersteuning gegeven kan worden aan het team. Kortom lijkt het je wat kom dan een keertje (of drie) proberen! Wil je meer informatie neem dan gerust contact op.

Hockey kwaliteit

De club heeft een abonnement op het trainingsprogramma “The Hockey Factory”. Hiermee worden de trainers ondersteund bij het maken/geven van een training en komen alle aspecten van het hockey aan bod in de loop van de jaren. Op deze manier maken we een stapje in het verbeteren van de hockey skills van de leden van onze club. Ook kunnen spelers vanaf 15 jaar een KNHB opleiding tot hockeytrainer volgen, zodat het aantal clubtrainers op peil gaat komen. Indien je interesse hebt laat het ons dan zo snel mogelijk weten middels een mail.

Dus hockeysticks weer uit de kast en we hopen jullie veel te zien op het veld.

Veel plezier allemaal en succes met de wedstrijden!

Jolanda Verbaak,

Jolanda Tielens,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download document


 

Deel op sociale media:

Terug naar boven