Zomer instuif voor Elftallen (veteranen, senioren en junioren)

Vrijdag 15 juni wordt de laatste training van dit seizoen gegeven.

Wil je ook een balletje blijven slaan deze zomer? Kom dan naar de hockey zomerinstuif.

Wanneer: elke dinsdag, totdat de gewone trainingen weer beginnen (20 augustus)

Tijd: 19.30 tot 21.00 uur.

Programma: Inlopen, overslaan en daarna een partijtje.

Wie: Voor elf-tallen; jong en oud. Ook niet-leden zijn welkom (stick kun je lenen, een bitje is wel handig).

Aanmelden is niet nodig, gewoon komen als je zin hebt.

Bij onweer/heel slecht weer gaat het niet door (zie de website)

Meer info: Jolanda Tielens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

KEEPERSCLINIC uitgesteld

Het mag duidelijk zijn dat de keepersclinic die gepland stond voor vrijdag 22 juni zal worden uitgesteld vanwege het plotseling overlijden van ons dierbaar hockeylid Rob van de Ven.

De Keepersclinic zal dus op een nader te bepalen datum alsnog worden georganiseerd  in het nieuwe seizoen.

 


 

Nieuwe privacywetgeving (AVG) en MHC Deurne

Met ingang van 25 mei 2018 worden de nieuwe Europese regels voor privacybescherming van kracht.  De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is ook van toepassing voor sportverenigingen. Inmiddels heeft MHC Deurne alle mogelijke maatregelen getroffen om aan de AVG te voldoen. De impact voor onze vereniging is beperkt. Wij vragen en bewaren namelijk alleen gegevens voorzover ze nodig zijn voor het lidmaatschap van onze vereniging/KNHB en het verspreiden van onze nieuwsbrieven.
Toch gaat ook de AVG niet ongemerkt aan ons voorbij. Zo is de fotogalerie inmiddels van onze website gehaald en is het privacy beleid van MHC Deurne op onze website geplaatst. In dit beleid staat bijvoorbeeld hoe wij als vereniging met privacy omgaan, welke gegevens we waarvoor én hoelang bewaren. Daarnaast is het aanmeldingsformulier aangepast en zullen we vanaf het volgende seizoen gaan werken met vrijwilligersovereenkomsten. In deze vrijwilligersovereenkomsten zal ook de geheimhouding inzake privacygevoelige gegevens worden vastgelegd. Ten slotte is een privacy coördinator aangesteld.
Voor vragen of opmerkingen inzake de AVG en MHC Deurne kun je contact opnemen met de voorzitter van de TC: Erik Kolthof, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Download document


 

Deel op sociale media:

Terug naar boven