Zondag 18 juni heeft de afsluiting van het het seizoen 2016/2017 plaatsgevonden onder het genot van een hapje en een drankje. De laatse wedstrijden werden gespeeld en ja hoor .... daar zat ook weer een kampioen bij: Dames 3 proficiat!

Alle kampioenen van seizoen 2016-2017 werden gehuldigd en dat waren er 9!

We beginnen met MC2:

Zij werden in de herfstcompetitie kampioen.

En hoe: met 8 gespeelde wedstrijden iedere 8 gewonnen en dus 24 punten, lieten ze de nummer 2 ver achter zich.

Ze werden dit seizoen getraind door Silke Retera, Linde Koolen en Nina Vos

En gecoacht door Renate Boerenkamps en Carla van de Heuvel van Daele

Graag een applaus voor deze kampioenen en ze krijgen een medailles voor hun prestaties.

Dan een team dat het zowel op het veld als in de zaal niet beter kon doen:

MD1

Zij hebben in de herfstcompetitie 10 wedstrijden gespeeld, er 9 gewonnen en 1 gelijk gespeeld.

In de zaal deden ze het nog eens dunnetjes over met 12 gespeelde en 12 gewonnen wedstrijden.

Een terechte kampioen.

Zij werden dit jaar getraind door Thieu Wolters en Jeroen van Asseldonk en gecoacht door Hetty Nibbelke en Jurgen van der Steijn en Bart van Goch, deze laatste twee nemen helaas afscheid als coach.

Een applaus voor deze kampioenen

Vervolgens het team MD3:

Voor het eerst speelden zij in een elftal en dus op een groot veld en dat ging goed!

Zij speelden in de herfstcompetitie 9 wedstrijden, wonnen er 7 en speelden er 2 gelijk.

Zij werden dit jaar getraind door Roy Jansen, Silke Retera en Noortje Retera.

Gecoacht werden ze door Roy Jansen.

Meiden fantastisch gedaan.

Dan wederom een dubbele kampioen: MC1

Zij speelden in de herfst subliem en wonnen alle 10 gespeelde wedstrijden waarin zij liefst 84 keer scoorden!

In de zaal speelden zij 12 wedstrijden, wonnen er 9 en speelden er 3 gelijk; een ongeslagen kampioen derhalve.

Zij werden dit jaar getraind door Jeroen van Asseldonk en gecoacht door Jeroen van Asseldonk en Frank Janssen.

We hebben ook succesvolle jongensteams !

Zo zijn daar de jongens van JC2

Dat was een spannende strijd.

Ze speelden 8 wedstrijden in de lentecompetitie; wonnen er 5, speelden er 2 gelijk en verloren er 1. Maar dat was genoeg om de naaste concurrent met 1 punt verschil achter zich te laten.

Jongens, van harte gefeliciteerd !

Zij werden dit jaar getraind door Rob van de Ven en Sabine Huijbers en gecoacht door Mariëlle Remmerswaal en Werner Berger.

Dank voor het afleveren van deze kampioenen.

Dan nog een jongensteam met een topprestatie:

JB1

In de lentecompetitie lukte het om van de 10 wedstrijden er liefst 9 te winnen. Eentje werd een gelijkspel en daarmee zijn ook zij een ongeslagen kampioen.

Getraind werd dit team door Frank Grubben en Rob van de Ven en gecoacht door Caspar Brouwers.

Super gedaan jongens !!!!

Tot slot het laatste team van de junioren: de jongedames van MB1.

Tien uit tien !

Tien wedstrijden gespeeld en tien wedstrijden gewonnen. Het hoogst haalbare. Een knappe prestatie.

Jullie konden dit niet zonder medewerking van jullie trainers Cathelijne van Vliet en Frank Grubben en ook zeker niet zonder jullie coach Winonah Retera.

Een applaus voor de dames in de dop !

En dan komen we voorlopig even tot slot...want er wordt buiten nog gestreden om de medailles, onze Dames van Dames 1.

Onze Dames die vorige week bij DVS in Aalst Waalre overmachtig kampioen werden en lieten zien dat zij in de derde klasse thuis horen. Bij vlagen ontsteeg het niveau dat van de derde klasse zelfs.

Ze hebben er hard voor gewerkt om na een degradatie vorig jaar weer helemaal terug te komen.

En dat is gelukt. Onder de bezielende leiding van trainers/coaches Simon van de Berkmortel en Maja Nooijen en onder aanvoering van Britt Bouwmans wonnen zij 19 van de 20 gespeelde wedstrijden dit gehele seizoen. Eentje werd gelijk gespeeld en dus ook zij zijn een ongeslagen kampioen.

Graag een daverend applaus voor ons dames vaandelteam:

Britt, Gitte, Maartje, Sophie, Evelien, Rosan, Hannah, Roos, Malou, Renske, Charlotte, Demi, Zoe, Lisa, Anki, Nina, Simon en Maja !!!

En dan de Dames van Dames 3:

Dat was spannend tot op het allerlaatste moment !

Geweldig gedaan meiden: van de 10 wedstrijden hebben jullie er 8 gewonnen en 2 verloren; daarmee kwamen jullie op een gelijk aantal punten als jullie naaste concurrent, maar op doelsaldo en op karakter zijn jullie de kampioenen geworden.

Een coach hebben jullie niet nodig, maar een trainer wel en deze eer viel Caspar Brouwers ten deel.

Een groot applaus voor deze groep van kampioenen.