Dames 3 Kampioen!

Zondag 18 juni was het zover: de kampioenswedstrijd van Dames 3! Rond half 2 ging de wedstrijd tegen HCAS van start op veld 1. Er hadden zich inmiddels een heleboel gespannen gezichtjes verzameld, niet alleen op het veld maar ook langs de lijn!

Gedurende de wedstrijd waren beide partijen behoorlijk fanatiek. Er werden veel mooie combinaties gemaakt, maar de bal leek er niet in te willen. Gezegd mag worden dat Asten sterk verdedigde en goede keepster in de goal had staan, die veel mooie reddingen had. Ook de temperatuur zorgde ervoor dat het een lastige strijd was. De wedstrijd werd gespeeld in 4 keer 15 minuten en tijdens de laatste rustpauze liep de spanning bij de meiden van Deurne wel erg hoog op. Nog maar een kwartier om het waar te maken. Vol goede moed stelden ze zich weer op om nog een laatste keer álles te geven. En met resultaat! In de laatste 7 minuten glipte het welbekende backhandje van Jesca er toch doorheen! Wat een blijdschap!

Tot op het laatste moment was het spannend, maar met een verdiende 1-0 winst was het kampioenschap van Dames 3 een feit!

Tegenstanders, scheidsrechters, sponsoren, supporters... BEDANKT!!! Wij hebben enorm genoten van deze fantastische dag!

Sportieve groetjes van Dames 3