MHC Deurne -plaatjes sparen bij JUMBO!

Belangrijke mededeling

MHC Deurne -plaatjes sparen bij JUMBO!

JUMBO! heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met JUMBO! is ervoor gekozen om binnen onze club alle teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

De droom van de MHC Deurne leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere leden van MHC Deurne zijn vanaf 25 oktober 2017 verkrijgbaar bij JUMBO! In Deurne. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. Alle leden, ouders, opa’s en oma’s, buren etc. kunnen de plaatjes van onze eigen clubleden bij elkaar sparen en deze kunnen worden ingeplakt in een mooi verzamelalbum van MHC Deurne.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er aanstaande zaterdag 16 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden is een tijdschema opgesteld die terug te vinden is in de bijlage. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Met sportieve groet,

Bestuur MHC Deurne