Interne winterwedstrijden 2017 2018- Senioren

Om een beetje 'in vorm te blijven' wordt er deze winter weer een aantal keer een instuif georganiseerd. Ieder senior lid is welkom. Ter plekke worden de teams samengesteld die samen een wedstrijd spelen.

De wedstrijden worden gespeeld van 11.00 uur tot 12.15 met 8-tallen op een half veld of als er voldoende animo is met 11-tallen op een heel veld.

De wedstrijden gaan alleen door als de temperatuur boven de 3 graden is om 10.30 uur en er geen sneeuw ligt op het veld. Op de website wordt bij mededelingen doorgegeven voor 10.30 uur als het NIET doorgaat.

De (verwarmde) kantine is vanaf 10.30 uur open, met warme soep na de wedstrijden! Vrijwillgers om een keer soep te maken worden nog gezocht.

Warm lopen voor de wedstrijd moet dus voor 11.00 uur gebeuren, graag uiterlijk kwart voor 11 aanwezig!

Data:

17 december (tevens mogelijkheid om plaatjes te ruilen van de jumboactie)

7 januari (nieuwjaar!)

18 februari