3 zaaltrainingen Jongste Jeugd

Zaaltraining voor Jongste Jeugdleden:

Tijdens de winterperiode december, januari, februari zullen er een aantal
Zaaltrainingen GRATIS worden aangeboden aan de Jongste Jeugdleden,

Afhankelijk van het aantal uren van de Gemeente die wij als Hockeyclub kunnen huren.
wordt er voor de jongste jeugdleden  (nog ) geen extra zaalcontributie in rekening gebracht.
Omdat wij elk jaar weer trainers inzetten en vrijwilligers om zaaltraining te kunnen bieden, willen wij dan ook vragen om aan deze trainingen deel te nemen en om zo min mogelijk afwezig te zijn.

Dit winterseizoen hebben we weer uren gekregen voor de Jongste Jeugd om te kunnen trainen in zaal
PEELHORST , st Jozefstraat 70 te Deurne

NOTEER DE VOLGENDE DATUMS !!
zaterdag 9 december
zaterdag 20 januari
en zaterdag 24 februari

Indeling als volgt:

09.00 - 10.00 uur: G hockey en Hockeyklas

10.00 - 11.00 uur: Fjes ( JFmix, MF1, MF2)

11.00 - 12.00 uur: 6 tallen (ME61, ME62) en 8tal (ME81)

Wat heb je nodig voor het zaalhockey?
Sportieve kleding geschikt voor een zaalsport, en zaalgymschoenen die niet afgeven, (geen zwarte zolen !!!)
Kom niet met buitenschoenen de zaal in !!! Neem je sportschoenen apart mee en doe ze pas aan in de kleedkamer!

Geen VELDhockeyschoenen in de zaal !!!!
Verder natuurlijk ook gewoon je stick, je scheenbeschermers en mondbeschermer.
Je hockeystick MOET je afplakken met tape, dan hoef je dus geen speciale zaalhockeystick te kopen. (tape te koop bij Sportpunt Deurne, of gewone sporttape is ook voldoende)
PUUR alleen de onderkant van de krul hoeft afgeplakt te worden om beschadiging van de vloer tegen te gaan.
Dus niet je hele stick intapen.
Let ook tijdens deze trainingen op je haardracht, en doe geen sieraden aan!
En Kom op tijd !!