Training geven - hoe gaat dat


Beste (bijna)13-jarig lid van MHC Deurne!

20 november vorig jaar heb je een mail ontvangen over de minicursus "training geven – hoe gaat dat”.

De meesten van jullie hebben een voorkeursdatum doorgegeven. Maar helaas moeten we de cursusdag van maandag 5 februari verschuiven naar de woensdag 7 februari ivm de beschikbaarheid van de trainer. De indeling is nu zo gemaakt dat niemand een zaalhockey training hoeft te missen.

Vandaar de definitieve tijden, graag ruim op tijd aanwezig zijn:

dinsdagavond 6 februari van 18.30 – 20.30 uur

woensdagavond 7 februari van 18.30 – 20.30 uur

Aanwezigheid bij deze cursus is verplicht!

Tijdens deze cursus ga je het veld op met Lorenzo (trainer van de KNHB) die jullie uitlegt hoe training geven in zijn werk gaat en waar je op moet letten. Dus allemaal in hockeykleren komen, met stick! Let op je warm aankleden, want het is natuurlijk nog winter. Na de cursus heb je een idee wat er allemaal komt kijken bij training geven en kun je aangeven of je trainer zou willen worden bij de jongste jeugd onder leiding van een hoofdtrainer.

Vanaf het moment dat je 13 bent kun je je aanmelden als je trainer wilt worden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We bekijken hoeveel trainers we nodig hebben voor de trainingen van de jongste jeugd en laten je dan weten of je trainer kunt worden. Bij te veel aanmeldingen kan het zijn dat je een seizoen moet wachten.

In de bijlage zit het schema.

Tot dan!

Groetjes,

TC-coordinator MHC Deurne

Download document


Deel op sociale media:

Terug naar boven