Zaalseizoen afgesloten


Op zondag 25 februari zijn de laatste zaalhockeywedstrijden gespeeld. Daarmee hebben we het zaalseizoen goed kunnen afsluiten. Dit jaar deden maar liefst 17 teams mee aan de zaalcompetitie. Soms werd er op een bijzondere plek gespeeld, bijvoorbeeld in een opblaashal. Of gingen wedstijden niet door vanwege sneeuwval, gelukkig konden deze vaak wel ingehaald worden. Ook waren er teams wat te hoog ingedeeld, maar hebben ze toch heel knap de moed erin weten te houden. Al met al kunnen we terugkijken op een leuk en sportief zaalseizoen.

Kampioenen
Het seizoen is zelfs afgesloten met twee kampioenen. Dat wil zeggen, MC1 is gelijk geëindigd op de 1e plaats, met een iets lager doelsaldo. De bond heeft het andere team daarom als 1e aangewezen. Maar eigelijk zijn ze gewoon gedeeld kampioen! Daarom, meiden van harte gefeliciteerd!
Daarnaast heeft Dames 2 het seizoen wel heel mooi afgesloten. Zij hebben alle wedstrijden gewonnen en zijn daarmee ongeslagen kampioen geworden. Een mooie prestatie, dames gefeliciteerd!

Tenslotte
Ook dit jaar hebben coaches, trainers, scheidsrechters en zaalwachten weer hun beste beentje voorgezet. En is er weer flink aangemoedigd vanaf de tribunes. Iedereen bedankt voor zijn of haar inzet en aanwezigheid!

Hoewel nog ver vooruit, kijken wij als zaalcommissie alweer uit naar het volgende zaalseizoen. Maar eerst gaan we genieten van de veldwedstrijden die komend weekend van start gaan. We wensen iedereen veel succes en vooral plezier!

De Zaalhockeycommissie


Deel op sociale media:

Terug naar boven