Shoot out competitie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN SHOOT OUTS 2018

Dit jaar doet MHC Deurne wederom mee aan het NK Shoot Outs t/m 16 jaar!

De clubkampioenschappen zijn op 13 mei, misschien word jij wel onze nieuwe clubkampioen en mag jij naar de districtsfinales!

Meld je via deze site aan: https://goo.gl/forms/kP1o3JX09znLHPOO2

Hoe ziet de dag eruit?

12.45 Dames 1 – Nuenen D1
14.45 Heren 1 – MHC Heesch
16.00 Inloop deelnemer clubkampioenschappen
16.30 Start eerste ronde
17.30 Start tweede ronde
18.00 Bekendmaking Winnaars!

HET PROCES

1. Kwalificatie via clubkampioenschappen

Hockeyers kwalificeren zich via clubkampioenschappen voor de districtsfinales. Alle hockeyclubs worden van harte uitgenodigd hun eigen kampioenschap te organiseren. In 2017 namen 117 clubs deel aan het NK Shoot Out. Let op: Deelnemers mogen op de finaledag nog geen 17 jaar zijn!

Er worden 2 jongens, 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster voor het district kampioenschap geplaatst.

1. Districtsfinales

Alle clubkampioenen strijden tijdens de districtskampioenschappen om een plaats in de landelijke finale. Het aantal kinderen dat per district doorgaat is afhankelijk van het aantal deelnemers. Alle deelnemers treden aan in clubtenue.

De districtsfinale voor Zuid-Nederland is op 27 mei te H.C. Tilburg

1. Landelijke finale

Op de finale meten de beste shoot-out-nemers en -stoppers zich met elkaar en worden 4 winnaars gehuldigd:

-  Shoot Out Koning
-  Shoot Out Koningin