Hawaiian C-Toernooi

Aan het einde van het seizoen vindt er een geweldig C-Toernooi plaats op de hockeyclub in Deurne, namelijk het Hawaiian C-Toernooi!

Dit spetterend festijn zal plaatsvinden op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019. Dit tweedaags toernooi staat in het teken van de Hawaii-sferen en bevat onder andere spannende wedstrijden, een knallend feest en natuurlijk gezelligheid!

Voor informatie over het inschrijven, het laatste nieuws en meer informatie over het toernooi kun je een kijkje nemen op toernooien.mhcdeurne.nl

Weet je al genoeg over het toernooi en wil je je direct inschrijven? Klik dan hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

Wil je graag op de hoogte blijven? Like ons dan op Facebook en volg ons op Instragram!