Het is gelukt !!!

Dames 1 is kampioen geworden en hoe !

In Aalst-Waalre werd het tegen de naaste concurrent DVS maar liefst overtuigend 1-4 !

De Dames speelden subliem!

Alle meiden, Simon & Maja van harte gefeliciteerd !!! Wat zijn we trots op jullie!

Komende zondag 18 juni volgt - na de laatste competitiewedstrijd van de Dames - de officiële huldiging op onze eigen club.

Ook de andere kampioensteams worden dan voor hun geweldige prestaties gedurende dit seizoen geëerd.

De huldiging van de kampioenen zal plaatsvinden rond de klok van 14:00 uur.

Daarnaast zullen die middag ook de drijvende krachten binnen onze vereniging, DE VRIJWILLIGERS, in het zonnetje worden gezet.

Iedereen is van harte welkom om op zondag 18 juni 2017 dit alles bij te wonen en onder het genot van een hapje en een drankje dit bewogen hockeyseizoen samen af te sluiten.

De wedstrijd van de Dames vangt aan om 12:00 uur (en dus niet om 12.45).

Om 13:15 uur speelt Dames 3 eveneens hun kampioenswedstrijd en om 14.45 uur speelt Heren 1 tegen Scoop.

Chantal Wentholt

(trotse) voorzitter

.

Het is gelukt !!!

Dames 1 is kampioen geworden en hoe !

De Dames speelden subliem!

De huldiging van de kampioenen zal plaatsvinden rond de klok van 14:00 uur.

De wedstrijd van de Dames vangt aan om 12:00 uur (en dus niet om 12.45).

Chantal Wentholt

(trotse) voorzitter