bol.com bon van 50,- voor de gouden tip naar kantinemedewerk(st)er

Ben jij degene die ervoor zorgt dat we op zaterdag weer een vaste kracht in onze kantine hebben. Dan kom je in aanmerking voor een bol.com bon van maar liefst 50,-. Voorwaarde is dat de nieuwe kracht via jou komt en minimaal 5 zaterdagen in de kantine werkt. Zie in de bijlage de vacaturetekst.

Download document


Lees meer: bol.com bon van 50,- voor de gouden tip naar kantinemedewerk(st)er

 

Zaterdag medewerk(st)er kantine. Goede beloning.

 

Enthousiaste medewerk(st)er kantine MHC Deurne
Zeer aantrekkelijke beloning (10% boven horeca cao)

 

Dit jaar nog 5 zaterdagen (20 per kalenderjaar), vanaf 18 jaar, full time of parttime, 8.00-18.00 uur

 

We zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er kantine voor MHC Deurne. Wil jij je inzetten voor onze club, ben je enthousiast, goed in de omgang met ouders en kinderen? Dan ben jij degene die wij zoeken. Horeca-ervaring en affiniteit met hockey is een pré maar zeker geen vereiste.

 

Het betreffen in het najaar nog 5 zaterdagen in de maanden oktober en november. De werktijden zijn van 8.00 – 18.00. (Of bij parttime: 8.00 – 13.00; 13.00 – 18.00).

 

Download document


Lees meer: Zaterdag medewerk(st)er kantine. Goede beloning.

 

In de Herfstvakantie geen trainingen

Tijdens de herfstvakantie van 14 oktober tm 22 oktober zijn er geen trainingen

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantieweek toe!

Sportieve Groetjes MHC DEURNE 


Lees meer: In de Herfstvakantie geen trainingen

 

Duidelijkheid omtrent nieuwe clubshirts

Zoals tijdens de laatste ALV aangekondigd, krijgen (o.a.) alle jeugdleden een nieuw clubshirt om de wedstrijden in te spelen.

Deze shirts zijn er inmiddels, echter, ondanks de volledig correcte aanlevering van alle gegevens door Sportpunt Deurne is er door leverancier REECE een fout gemaakt met ons clublogo. Het bestuur kan hier, al is het een klein verschil, niet mee akkoord gaan. REECE gaat dan ook voor vervanging van al deze shirts zorgen.

De thans geleverde shirts zullen wel dit weekend aan de teams uitgereikt worden en kunnen worden gebruikt tot de juiste shirts geleverd zijn. 

 

Chantal Wentholt

voorzitter MHC Deurne  

 

 

 

 


Lees meer: Duidelijkheid omtrent nieuwe clubshirts

 

MHC Deurne -plaatjes sparen bij JUMBO!


Belangrijke mededeling

MHC Deurne -plaatjes sparen bij JUMBO!

JUMBO! heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met JUMBO! is ervoor gekozen om binnen onze club alle teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie. 

De droom van de MHC Deurne leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere leden van MHC Deurne zijn vanaf 25 oktober 2017 verkrijgbaar bij JUMBO! In Deurne. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. Alle leden, ouders, opa’s en oma’s, buren etc. kunnen de plaatjes van onze eigen clubleden bij elkaar sparen en deze kunnen worden ingeplakt in een mooi verzamelalbum van MHC Deurne.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er aanstaande zaterdag 16 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden is een tijdschema opgesteld die terug te vinden is in de bijlage. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Met sportieve groet,

Bestuur MHC Deurne

Download document 1

Download document 2


Lees meer: MHC Deurne -plaatjes sparen bij JUMBO!

 

Algemene Ledenvergadering 16 november 2017 20.00 uur kantine

 

 

Workshop train de trainer - Stan Huijsmans

Voor trainers en coaches van MHC Deurne

Ben je gemotiveerd om meer te leren over training geven, dan ben je van harte welkom op deze workshop. Graag opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De eerste avond is maandag 18 september; 19.30 tot 21.30 uur

De tweede avond is maandag 9 oktober; 19.30 tot 21.30 uur

Graag in sportkleding komen met hockeystick, want er zit natuurlijk ook een stukje praktijk bij….

Stan Huijsmans is trainer/coach van BHV Push Dames 1 in Breda. Na 6 jaar trainen en coachen van topjeugd met 3 landstitels bij HC Breda en Oranje Zwart debuteerde hij in 2015 als hoofdcoach in de hoofdklasse met Push Dames 1. Daarnaast is Huijsmans werkzaam als trainer bij Topsport Brabant, de KNHB en sportcoach bij Deltalent.

Huijsmans focust zich op talentontwikkeling door middel van juiste begeleiding op fysiek, mentaal en technisch gebied. Daarnaast heeft hij zich eerst als speler en later als trainer gespecialiseerd in de sleeppush. Dit doet hij o.a. door het maken van bewegingsanalyses en onderzoek. Nuttige bijdragen zijn gevonden in bewegingen uit andere sporten zoals werpnummers bij atletiek, schoolslag in het zwemmen en pitchen in het honkbal.

Sportieve groet,

Jolanda Tielens, Jolanda Verbraak Trainingscoördinatie MHC Deurne


Lees meer: Workshop train de trainer - Stan Huijsmans

 

HT2-trainerscursus gestart


MHC Deurne vindt het belangrijk dat er training wordt gegeven en gecoached wordt door eigen leden.

Een deel van deze trainers is vanavond begonnen met de Opleiding Hockeytrainer 2 (HT2) – Elftal.  Deze opleiding is bedoeld om (beginnende) trainers en coaches op te leiden tot gekwalificeerde trainers/coaches van elftallen en is een erkende sportopleiding.

De cursus bestaat uit 10 workshop avonden en daarbij ook nog het nodige huiswerk. Dus Tijs, Linde, Janne, Seppl, Guus, Jeroen, Erik, Roy heel veel succes! 


Lees meer: HT2-trainerscursus gestart

 

Kick off 2-september-2017

Even terugblikken op een geslaagde,zonnige kick off van het herfst seizoen.

 

 


Lees meer: Kick off 2-september-2017

 

MD2 speelt tegen Meisjes Vluchtelingenteam Tilburg

Op 6 oktober a.s. speelt Meisje D2 tegen een "bijzonder" team, namelijk een Meisjes Vluchtelingenteam uit Tilburg.

Wij vinden het ontzettend leuk om met hen samen & samen sportief te zijn.

We ontvangen de meiden rond de klok van 16:00 uur en spelen dan een wedstrijd van 2 x 25 minuten.

We sluiten de middag af met een gezamenlijke maaltijd.

Iedereen is welkom om te komen kijken en mee te eten !

 

Reinout Oud en Chantal Wentholt

coaches MD2 


Lees meer: MD2 speelt tegen Meisjes Vluchtelingenteam Tilburg

 

Trainingsschema najaar 2017

Hoi allemaal,

Daar is dan eindelijk het (voorlopige) trainingsschema! Het was een hele puzzel maar gelukkig zijn er veel leden die meegedacht en meegewerkt hebben. Dank jullie wel!

Aanstaande maandag, 28 augustus gaan de trainingen beginnen voor alle teams en voor de hockeyklas. Let op: de keepers starten een week later! 

Het kan zijn dat er nog iets gewijzigd moet worden in verband met de school/werk-roosters van de trainers. De teams die het betreft krijgen daar dan persoonlijk bericht van. 

Hier is het schema te vinden: trainingsschema najaar 2017

Veel plezier met de trainingen.

Jolanda Tielens 

Jolanda Verbraak

Trainingscoordinatoren

 


Lees meer: Trainingsschema najaar 2017

 

Nieuwsbrief juli augustus 2017

Zomervakantie hockey nieuws :)

 

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief juli augustus 2017

 

Fantastisch toernooi G-stars bij HC Eindhoven

Zondag 25 juni jl. speelde onze G-stars hun eerste toernooi in Eindhoven ! Samen met de G-stars van HCAS vormden zij 1 team, HC DAS.

Het was een dag vol hockeyplezier en gezelligheid. Na 4 geweldige wedstrijden, onder begeleiding en coaching van Guusje Arons en Willem Arons,  werd om 14:30 uur de finale gespeeld. Voor HC DAS helaas geen finaleplaats, maar wel een onvergetelijke dag met mooi weer en heel veel plezier !

Voor herhaling vatbaar ! 


Lees meer: Fantastisch toernooi G-stars bij HC Eindhoven

 

Nieuwsbrief mei juni 2017

De laatste nieuwsbrief van het seizoen.

Sportieve groet.

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief mei juni 2017

 

Notulen ALV 10-11-2016

Notulen Algemene ledenvergadering 10-11-2016

Download document


Lees meer: Notulen ALV 10-11-2016

 

Foto's Hockeyclinic prodasdag

De foto's van de prodas hockeyclinic zijn te vinden bij de tab foto's, of gebruik deze link

http://www.mhcdeurne.nl/foto


Lees meer: Foto's Hockeyclinic prodasdag

 

Korting bij Hockeykampen.nl

Van 17 t/m 19 juli 2017 kan je weer meedoen aan een tof kamp vol uitdaging en plezier. Het kamp belooft geweldig te worden met naast plezier veel leren, een gave clinic, oranje en een nieuw thema: 'Hockey Hocus Pocus'!

Oranjedag 2017
De Oranjedag in Amersfoort was ontzettend leuk, alle foto's ervan staan op de website. Deze zomer kan je dat drie dagen lang ontdekken en het avontuur alleen maar groter maken. Kom je het meemaken in juli?

The Battle
Jong Oranje-spelers Marijn Veen (Kampong Dames 1) en Derck de Vilder (Pinoké Heren 1) nemen het in vijf uitdagingen tegen elkaar op. Deze actie wil je niet missen, je kunt mooie prijzen winnen waaronder kaarten voor het EK hockey 2017 in Amsterdam. Ga naar de website voor meer informatie, of volg ons op Facebook en Instagram om de actie te volgen en mogelijk te winnen! De actie zal eind mei op de social media tevolgen zijn, dus wacht niet langer!

Foto's en video 2016
Om een indruk te krijgen van alle kampen van afgelopen zomer, kan je alle foto's bekijken op onze website of Facebook. Verder is alle kampinformatie te vinden op onze website.

Korting tot 1 juni!
Tot 1 juni kan je je aanmelden voor het kamp voor €185,- in plaats van €199,-. Daarnaast krijg je ook een supergaaf Hockeykampen.nl-shirt t.w.v. €25,- bij je inschrijving! Dat wil je echt neit missen, dus meld je snel aan! Dit kan gelijk via de website.

Ga op hockeyavontuur
Hoe tof is het om na een dag vol hockey te kunnen blijven slapen, en nog meer onvergetelijke momenten te beleven met jouw kampgenootjes! Blijf in de zomer slapen op de 3 days-2 nights op Schaerweijde in Zeist, of ga mee naar het strand op het Hockey-&Beachkamp bij HBS in Bloemendaal.


Lees meer: Korting bij Hockeykampen.nl

 

NK Shoot OUT - District Zuid kampioenschappen

Teun Vriens, Zafer Karagoz en Sophie Erkelens zijn tijdens de Shoot Out kampioenschappen van District Zuid, die gehouden werden op zondag 7 mei in Tilburg,  tot de finalies doorgedrongen. In de finale was Zafer bij de laatste vier en scoorde wel, maar helaas net buiten de tijd. Sophie is helaas door een blessure niet verder kunnen komen in de finale. Al met al hebben we MHC Deurne goed vertegenwoordigd. Goed gedaan meisjes en jongens!


Lees meer: NK Shoot OUT - District Zuid kampioenschappen

 

In Memoriam Joost Koolen

Lieve Annemieke,

Gisteravond ontving ik het vreselijk schokkende nieuws over jouw Joost.

Voor de derde keer in vier maanden tijd schrijf ik, volledig lamgeslagen, een stukje voor op de website van onze club, een club die wederom tot in de kern is getroffen.

Woorden schieten tekort; het is simpelweg niet te beschrijven wat er zo totaal onverwacht is gebeurd.

En daarom kan ik niet anders dan het kort houden.

Het biedt troost te weten dat je momenteel omringd wordt door (onder andere) jullie hockeyvrienden en vriendinnen. Wat zul jij je lieve, sociale, goedlachse maatje gaan missen. We zullen er altijd voor je zijn.

Ik wens jou, lieve Annemieke, Maarten en Daniëlle, Joosts ouders en overige familie heel veel sterkte voor vandaag en de dag van morgen. Ook wens ik de Kookclub, de Lions en het Schildpadgenootschap, waar Joost eveneens op onvervangbare wijze deel van uitmaakt, sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Lieve Joost,

Dank voor alles; voor je oneindige inzet voor en betrokkenheid bij onze hockeyclub; als lid van de Heren Veteranen, als scheidsrechter, als trainer van de trimhockeyers, als sponsor, als toeschouwer bij de wedstrijden van jouw Annemieke en die van je kinderen.

Dank voor je lachsalvo's, maar ook voor je kritische blik.

Dank voor je warme en trouwe clubhart.

Dag Joost, we gaan je ontzettend missen.

 

Chantal Wentholt

voorzitter


Lees meer: In Memoriam Joost Koolen

 

Nieuwsbrief april mei 2017

Bij deze de laatste nieuwsbrief, veel leesplezier.

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief april mei 2017

 

Hockey clinic 15 maart 2017

Dankzij:

Sportpunt Oranje Clinics

Valerie Magis &  alle andere trainers

Smood

Beijers Groente & Fruit

de Maatschappelijke stagiaires

een heleboel vrijwilligers

en het hele mooie weer!

Hebben we weer een fantastische hockeyochtend gehad.

De rest van de foto's komen binnen kort in het fotoalbum elders op de site


Lees meer: Hockey clinic 15 maart 2017

 

Info Jongste Jeugd

Start trainingen: maandag 6 maart van 17.30-18.30 uur voor de 3-, en 6- tallen ( MF1 MF2 MF3 ME61 ME62) en van 18.30 - 19.30 uur de 8tallen ( JE81, ME81 ME82) 

Op woensdag 8 maart zijn er trainingen van 17.30 -18.30 uur (let op gewijzigde tijd!!) voor de 6- en 8tallen teams.

De Hockeyklas start weer op woensdagen vanaf 22 maart van 17.30-18.30 uur. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Koningsdag 27 april:  Leuke sportieve dag bij MHC DEURNE voor beginnende en ervaren hockeyers vanaf 6 jaar. Voor de ervaren hockeyers is er een aangepast programma. Deze dag starten we om 09.00 uur en eindigen rond 11.30 uur. Een leuke dag om sportief bezig te zijn. 

Jongste Jeugdslotdag: Een slotdag waar hockeyspelletjes worden afgewisseld met wedstrijdjes. Deze dag is verplicht gesteld door de KNHB en valt dit jaar op zaterdag 17 juni 2017. 

Sleep INN : een slaapfestijn voor de 6- en 8tallen teams waarbij hockey zal worden afgewisseld met hockeyspelletjes. Dit jaar van zaterdag 8 juli op zondag 9 juli ! 

 

Noteer  bovenstaande datums alvast in de agenda. Meer info volgt nog 


Lees meer: Info Jongste Jeugd

 

Trainingsschema voorjaar 2017

Onder de volgende link vinden jullie het voorlopige trainingsschema voor het voorjaar van 2017.

De trainingen voor de elftallen starten vanaf 20 februari.

De jongst jeugd start in de week na carnaval op 6 maart.

http://www.mhcdeurne.nl/hockey/trainingsschema


Lees meer: Trainingsschema voorjaar 2017

 

Hockeyclinic 15 maart

Hockey Clinic MHC Deurne 15 maart

Woensdag 15 maart heb je misschien wel vrij van school. De leerkrachten zitten die dag op cursus. MHC Deurne organiseert precies op deze dag een clinic voor basisschoolleerlingen van groep 2 tot en met groep 8. Als je nog geen lid bent dan is het een leuke kans om te ontdekken of Hockey iets voor jou is. Als je al hockeyt is dit de gelegenheid om weer nieuwe dingen te leren van onder andere, Valerie Magis, speelster van het Nederlands elftal. Samen met je vrienden en vriendinnen krijg je les van professionele trainers. Er is onbeperkt limonade, een voedzaam tussendoortje en ook een gezonde lunch uit ons Yammi assortiment is inbegrepen.

Je wordt verwacht tussen 8.00 uur en 8.15 uur. Van 8.15 uur tot 8.30 uur is er een korte presentatie voor jou en je ouders, zodat je weet wat we deze dag allemaal gaan doen. Om 13.30 uur is de clinic afgelopen.

Het maximum aantal deelnemers is 100. Je mag de naam van een vriend of vriendin opgeven, waarmee je een maatje bent deze dag.

De kosten voor deze clinic bedragen €13,00. Je kunt je opgeven via onderstaande e-mail adres.

Nadat je je hebt opgegeven, krijg je van ons een mail, waarin we vragen met welke vriend of vriendin je graag in een groepje wil zitten. Vind je het belangrijker om echt verder te komen met je hockeytechniek? Dan kun je dat ook aangeven. Het kan dan wel zo zijn dat je misschien niet bij je vriend of vriendin in het groepje zit.

Tot dan! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Contact

Jolanda Tielens
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lees meer: Hockeyclinic 15 maart

 

Nieuwsbrief december januari 2017

Beste hockeyer, ouder of vrijwilliger,

Hierbij de nieuwsbrief van MHC Deurne, december-januari  2016/2017.
Wij wensen iedereen een sportief en gezond 2017 toe!

ps. Mocht U de link naar de flyer van de Kranenmortelloop niet uit het pdf document kunnen openen, dan kun u deze ook hier bekijken.

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief december januari 2017

 

Nieuwsbrief februari maart 2017

Beste hockeyer, ouder of vrijwilliger,

 

Hierbij de nieuwsbrief van MHC Deurne, februari maart 2017. We mogen weer naar buiten :).

 

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief februari maart 2017

 

Zaalhockey Kick-off 27 november

Op zondag 27 november starten we het zaalhockeyseizoen met een kick-off. Deze vindt plaats in de Peelhorst.

Tijdens de kick-off zijn er trainingen gepland voor de D teams en voor JC 2, zij krijgen in de ochtend ook uitleg over de spelregels zodat ze in het eerste weekend van december goed van start kunnen.

Voor de oudere junioren en het damesteam dat deelneemt aan het zaalhockey staan er onderliggende wedstrijden gepland en een uitleg moment om spelregels nog eens op te frissen tbv het fluiten in de zaal. 

In het onderstaande document vindt u het programma voor de kick-off van het nieuwe zaalhockeyseizoen!

Veel plezier allemaal!

Download document


Lees meer: Zaalhockey Kick-off 27 november

 

Lange Corner bij Zaalhockey!

Nieuwe spelregel bij Zaalhockey vanaf sept 2016:

zie KNHB Spelregels

 7.4 Wanneer een bal over de achterlijn wordt gespeeld en er geen doelpunt is gescoord, geldt:
a Als de bal is gespeeld door een aanvaller wordt het spel hervat met een bal niet verder dan 9.10 meter van de achterlijn recht tegenover het punt waar de bal over de achterlijn is gegaan.
b Als een verdediger de bal onopzettelijk heeft gespeeld of de bal is afgekaatst van de doelverdediger, wordt het spel hervat met een lange corner, genomen op de middenlijn recht tegenover het punt waar de bal over de achterlijn is gegaan.
c De bepalingen voor het nemen van een vrije push zijn van toepassing.
d Als een verdediger de bal met kennelijke opzet over zijn achterlijn heeft gespeeld en er geen sprake is van afkaatsen van de doelverdediger, wordt het spel hervat met een strafcorner.


Lees meer: Lange Corner bij Zaalhockey!

 

Meisjes MD1 met overmacht KAMPIOEN !


MD1 met overmacht kampioen

Met nog twee speelronden te gaan wisten meisjes D1 zich al kampioen te spelen, een knappe prestatie. Een team met karakter! Als je het doelsaldo ziet van 4 doelpunten tegen, weet je dat er weinig te halen valt bij dit team, daarentegen hebben ze op veel posities in het veld scorend vermogen. Volgens een van de tegenstanders zijn we een taaie tegenstander die maar blijft doorgaan tot de laatste minuut. Hierdoor creëren we veel kansen en soms leek het op een ware doelpuntenmachine.
Het leuke is dat dit team zelf de motivatie had en het lef om aan het begin van de competitie tegen de coaches te zeggen ‘wij willen kampioen worden’. Kampioen wordt je op het veld, dus beginnen we met de basisafspraak dat we keihard gaan werken. En dat we elke week er vol voor willen gaan, dan gaan we vanzelf zien waar we staan over enkele weken. Eenmaal op de koppositie werd deze uitspraak gebruikt door de coaches in de team bespreking. Telkens kwam de bevestiging uit het team, we gaan er voor.
Hoe mooi is het dan als je het plan van de meiden werkelijkheid ziet worden, hoe mooi is het als je wekelijks ziet dat er wordt gevochten voor elke meter op het veld. Dat er geknokt wordt en dat er een fijne sfeer is in het team en dat het team ook een echte en hecht groep is. Dit jaar zijn er vier nieuwe meiden ingeschoven in dit team die direct zijn opgenomen, dus naast het sportieve blinkt de groep ook uit in hun sociale gedrag, daarom ook zijn het ook echte kampioenen.
Maud, Lieke, Iris, Veerle, Emma, Mauk, Romi, Mirthe, Luna, Iris, Vera, Mariëlle, Merel en Kiki gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap. Uiteraard willen wij ook de trainers bedanken voor hun positieve bijdrage en enthousiasme.
Inmiddels hebben we een fijn feest gehad met een mooie (cabrio) bustocht door Deurne. Waar we op de markt werden onthaald door ouders, broers, zussen en passanten als echte kampioenen.
Jurgen, Hetty & Bart


Lees meer: Meisjes MD1 met overmacht KAMPIOEN !

 

Zaaltrainingen 2016-2017

De training in de zaal starten op maandag 28 november. De laatse training is op vrijdag 17 februari. In de kerstvakantie en op maandag 5 december zijn er geen trainingen.

Trainingen voor het zaalhockey zijn in de Peelhorst, behalve voor het G-hockey, deze zijn in de Microhal.

Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de training er bent, dit ivm het klaarleggen van de balken.

Kun je niet komen trainen dan graag afmelden bij je trainer/trainster (telefoonnummers zie onderstaande document)

Het eerste team dat die dag traint zorgt ervoor dat balken worden neergelegd (meteen beginnen, met zijn drieën of vieren per kant). Het laatste team ruimt de balken op. Let er op dat de balken het veld niet beschadigen bij het uitleggen van het veld en het opruimen.

Zorg ervoor dat de balken op tijd opgeruimd zijn, zodat eventuele volgende sportclubs op tijd kunnen beginnen.

Regels Peelhorst

- In alle zalen zijn voor de keeper zaallegguards met klittenband verplicht.

- Iedere speler dient te spelen met een zaalhockeystick (dus geen afgeplakte veldhockeystick) en mag alleen sportschoenen met witte zolen dragen. DEZE PAS IN DE ZAAL AAN DOEN!!!!!!

- Ook coaches en scheidsrechters mogen niet met schoenen, hakken etc. in de hal! Schade die daaruit ontstaat wordt door de gemeente in rekening gebracht aan desbetreffende persoon. Indien speler/speelster geen andere gymschoenen bij zich heeft: naar huis.

- Let op dat de kleedkamer netjes achterblijft, prullenbakken gebruiken.

Download document


Lees meer: Zaaltrainingen 2016-2017

 

Presentatie D-jeugd

Presentatie D-jeugd zaalhockey

Download document


Lees meer: Presentatie D-jeugd

 

Jongste Jeugd nov 2016

De laatste training voor de winterperiode is 23 november met een speciale afsluiting. Hopenlijk krijgen we bezoek van Zwarte Pieten altijd weer een verrassing!  Op woensdag 16 november mogen de 6- en 8tallen een vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje enz meebrengen om te kijken of hockey ook een sport is die zij leuk vinden. 

Tijdens de winterperiode gaan we nog 3keer in de zaal trainen en wel op zaterdag 10 december, 14 januari en 11 februari 2017 in zaal Peelhorst te Deurne van 09.00 - 12.00 uur. Alleen voor leden van de Jongste Jeugd: hockeyklas, Fjes, 6- en 8tallen.

 


Lees meer: Jongste Jeugd nov 2016

 

Heren 1 naar tweede ronde SilverCup

Zondag 23 Oktober stonden onze mannen van de Heren 1 op de velden dan DVS te strijden om een plek in de tweede ronde van de SilverCup. De eerste wedstrijd ging ondanks het grote aantal kansen met 2-1 verloren tegen Bommelerwaard H1, gelukkig wisten de mannen de tweede wedstrijd met 2-0 te winnen van DVS waardoor het erop aan kwam in de laatste beslissende wedstrijd. Deze wedstrijd ging met 3-1 gewonnen tegen Civicum H1 waardoor de mannen zich plaatste voor de tweede ronde om de SilverCup. 

De volgende wedstrijd zal gespeeld worden op vrijdag 11 november om 20:30 in Deurne. De tegenstander in de tweede ronde zal Concordia H1 zijn, dat uitkomt in de tweede klasse. H1 zou het enorm kunnen waarderen dat u allen komt kijken! 

Tot dan! 


Lees meer: Heren 1 naar tweede ronde SilverCup

 

Info Jongste Jeugd Leden

Herfstvakantie: geen trainingen en wedstrijden

Leef Deurne : kunnen doortrainen tm 9 november. Graag voor 12 november laten weten of je wel/niet lid wilt worden van MHC DEURNE. aanmeldingsformulier op de site.

Woensdag 16 november: Vriendjes/vriendinnetjesdag voor de 6- en 8-tallen teams van 18.00-19.00 uur.

Woensdag 23 november: misschien komt de Sint of zijn Pieten op bezoek......?

Laatste wedstrijd op zaterdag 26 november voor de winterstop.

TIjdens de winterstop zullen er zaaltrainingen zijn voor de Jongste Jeugd; Meer info volgt nog.

Belangrijke datum om te noteren: 17 juni 2017: Jongste Jeugdslotdag is verplicht gesteld door KNHB , noteer deze datum in je agenda!

Vacature Jongste Jeugd Commissie: diegene die het leuk vindt om mee te helpen mag zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lees meer: Info Jongste Jeugd Leden

 

Trim hockey voor beginnende hockeyers

Het gaat er van komen! Op donderdag 13 oktober van 19.30 tot 21.00 uur wordt gestart met de eerste trim hockey training voor startende senioren hockeyers. 6 trainers zullen afwisselend de trainingen verzorgen. 

Trimhockey is een vorm van hockey die er op gericht is lichamelijk in goede conditie te blijven, zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting. Deelname aan trainingen is vrijblijvend, er is geen verplichting om elke week aanwezig te zijn. Trimhockey wordt gemengd gespeeld. Trimhockey is ook erg leuk voor ouders met hockeyende kinderen. Op deze manier leer je de regels, technieken en tactieken van het hockey beter kennen. Voor coaches is het ook interessant om vaardigheid in het hockey op te doen, zodat er een betere ondersteuning gegeven kan worden aan het team.

Heb je interesse kom naar de training, je kunt altijd 3 keer proberen alvorens je op te geven.

Voor meer info mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lees meer: Trim hockey voor beginnende hockeyers

 

Nieuwsbrief augustus september 2016

De laatste nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken. Zo ziet deze er in onze club kleuren weer fris en overzichtelijk uit. Deze is te bekijken via de link "Download document" onder aan deze pagina.

Speciaal wil ik nog even aandacht vragen voor de vacatures die nog in te vullen zijn. Volg daarvoor deze link.

 

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief augustus september 2016

 

Jongste Jeugd info:

Trainingen starten weer op maandag 5 september van 17.30-18.30 uur trainen de Fjes: MF1, MF2 en de 6tallen: ME61 en van 18.30-19.30 uur trainen de 8tallen: ME81, ME82, JE81. Onder leiding van Thieu Wolters.

Op Woensdag 6 september zijn de volgende trainingen: van 18.00-19.00 uur: de 6- en 8tallen: ME61, ME81, ME82, JE81. De hockeyklas zal pas starten op woensdag 14 september met de eerste proeflessen. Aanmelden kan hiervoor via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  meer info zie site : Hockey, Jongste Jeugd, Proeftraining.

Oefenwedstrijden zijn gepland op woensdag 6 september : 17.15 - 18.00 uur speelt Meisjes M61 tegen Mierlo een oefenwedstrijd thuis in Deurne.

Om 18.00-19.00 uur zullen er oefenwedstrijden gespeeld worden voor de 8tallen: ME81, ME82, JE81 die spelen ook in Deurne tegen Mierlo.

De competitiewedstrijden starten weer zaterdag 10 september. Meer info volgt via de coaches.

 


Lees meer: Jongste Jeugd info:

 

Verslag Algemene ledenvergadering

Verslag Algemene ledenvergadering 23-06-2016

Download document


Lees meer: Verslag Algemene ledenvergadering

 

Prettige correctie vanuit de KNHB: Heren 1 blijft in de 3e klasse !

Ondanks dat aanvankelijk vast stond dat Heren 1 zou degraderen naar de vierde klasse, heeft de KNHB in al haar wijsheid besloten om Heren 1 toch in te delen in de 3e klasse !

Een dubbel feest aan het einde van het seizoen is en blijft het streven.

Heel veel succes Heren !

 


Lees meer: Prettige correctie vanuit de KNHB: Heren 1 blijft in de 3e klasse !

 

Heren 1 en Dames 1: Volgend jaar dubbel feest?

 

Het hockeyseizoen is officieel geëindigd.

Helaas met een dubbele degradatie van onze vaandelteams.

Zowel Dames 1 als Heren 1 is het niet gelukt om in de derde klasse te blijven.

Zondag j.l. heeft Heren 1 het bij de Play Offs in Apeldoorn op 1 doelpunt na niet gered.

Desondanks is een groot compliment aan de H1-keeper Rob van de Ven hier op zijn plaats.

 

Beide teams gaan in het nieuwe seizoen fris van start.

Dames 1 beschikt over een (jonge) selectie en een nieuwe trainer-coach (Simon van de Berkmortel) en gaat aan de slag met het opbouwen van een hecht team. Streven is om z.s.m. te promoveren naar de 3e klasse, hetgeen gelet op de kwaliteiten binnen het team zeer zeker haalbaar is.

 

Heren 1 gaat "gewoon" door als team; slechts één speler verlaat (helaas, maar ruimschoots op tijd aangekondigd) het team. Trainer-coach Rik Pijnenburg en manager Jeroen van Asseldonk blijven het team begeleiden en hebben een duidelijke visie: teambuilding, winnen, promoveren !

 

Beide teams zullen tactisch/technisch worden bijgestaan door Maja Nooijen.

 

Kortom, we zien de toekomst positief in en bereiden ons, samen met het trouwe publiek, voor op een dubbel feestje !!!

 

Chantal Wentholt

voorzitter MHC Deurne


Lees meer: Heren 1 en Dames 1: Volgend jaar dubbel feest?

 

Oproep trainers seizoen 2016-2017

29 augustus starten de trainingen weer, 2 weken voor de wedstrijden!

Leden en ouders van leden die graag training willen geven volgend seizoen en/of een trainers opleiding willen volgen graag melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zoeken trainers voor de jongste jeugd en voor de elftallen.

Aanmelden voor 1 juli.

Leeftijd vanaf 14 jaar.

 


Lees meer: Oproep trainers seizoen 2016-2017

 

Zomer instuif vanaf 1 juli

Wil je ook een balletje slaan deze zomer? Kom dan naar de hockey zomerinstuif.

Wanneer: elke dinsdag, totdat de gewone trainingen weer beginnen (29 augustus)

Tijd: 19.30 tot 21.00 uur.

Programma: Inlopen, overslaan en daarna een partijtje.

Wie: Voor elf-tallen; jong en oud. Ook niet-leden zijn welkom (stick kun je lenen, een bitje is wel handig).

Aanmelden is niet nodig, gewoon komen als je zin hebt.

Bij onweer/heel slecht weer gaat het niet door (zie de website)

Meer info: Jolanda Tielens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lees meer: Zomer instuif vanaf 1 juli

 

Nieuwsbrief juni - juli 2016

Beste leden

 

Hierbij de laatste nieuwsbrief van dit seizoen.

 

Een goede afsluiting van het seizoen toegewenst en tot in augustus.

 

Met vriendelijke groet

de redactie.

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief juni - juli 2016

 

Voorlopige teamindeling 2016 2017

Inmiddels is de teamindeling via mail verzonden naar onze leden.

Mocht echter blijken dat u deze mail niet ontvangen heeft, dan verzoeken wij u eerst contact op te nemen met onze ledenadministratie om te controleren of wij in het bezit zijn van uw juiste email adres.

U kunt dit opvragen via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

In verband met de privacy zullen wij de teamindelingen persoonlijk mailen en niet meer publiceren op de site. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Mochten er naar aanleiding van de teamindeling Junioren nog vragen zijn dan kunt u die richten aan:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mochten er naar aanleiding van de teamindeling Jongste Jeugd vragen zijn dan kunt u die richten aan:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Teamindelingen van de seniorenteams zullen later bekend gemaakt worden.

 


Lees meer: Voorlopige teamindeling 2016 2017

 

Jongens C1 kampioen

Zaterdag 4 juni speelden de Jongens C1 in Gemert om 16.00 uur een spannende wedstrijd. In de poel was er nog van alles mogelijk, dus winnen was de enige optie om het kampioenschap zeker te stellen.

De eerste helft zat de spanning goed in de benen...met de rust was het nog steeds 0-0, mede door het goede keepwerk van Teun Vriens. Gemert begon zowaar meer zelfvertrouwen te krijgen. Eddie Jansen scoorde echter vroeg in de tweede helft uit een rebound en dat bracht Deurne in de winning mood. Daarna volgden de doelpunten elkaar snel op. Seppl Brouwers scoorde handig uit een strafcorner, Stef Grun en Marijn Vriens scoorden vervolgens met een tip in. Zo werd het 0-4 voor Deurne. In de laatste minuut wist Gemert de schade te beperken met een tegen doelpunt: Eindstand 1-4!

De supporters waren in grote getale meegekomen om de jongens te steunen, zij hebben kunnen genieten van een mooie, spannende en sportieve wedstrijd.

Proficiat Jongens, wij zijn trots op jullie!

 

zie ook:

http://www.weekbladvoordeurne.nl/sport/20160606/jongens-c1-mhc-deurne-kampioen

http://www.weekbladvoordeurne.nl/


Lees meer: Jongens C1 kampioen

 

Schoolhockey Hasselbraam

De Hasselbraam is met 100 leerlingen komen hockeyen op de velden van MHC Deurne.

Een enthousiaste club kinderen die er voor gingen. De grondbegindeselen werden kort uitgelegd ....en daarna aan de slag in groepjes van 10 kinderen onder begeleiding van MA1 en Jong Heren 1 spelers. Tijdens het circuit kwam de slalom, het drijven van de bal, het richten van de bal en het onderscheppen van de bal in allerlei leuke spelvormen aan bod. Echt een leuke middag! 


Lees meer: Schoolhockey Hasselbraam

 

Foto's receptie jubileum

Nog even nagenieten....de foto's van de receptie staan onder de tab foto's.


Lees meer: Foto's receptie jubileum

 

Jubileum weekend MHC Deurne

Voor vragen mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download document


Lees meer: Jubileum weekend MHC Deurne

 

Nieuwsbrief mei - juni 2016

Beste allemaal

 

In de bijlage vinden jullie de nieuwsbrief van mei - juni 2016.

Lees de laatste informatie over de belangrijkste ontwikkelingen in onze club.

 

Met vriendelijke groet

Het bestuur

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief mei - juni 2016

 

Koningsdag 2016

De winterse buien mochten de pret niet deren. Nou zijn hockeyers ook niet van suiker! Dus het was de hele middag actie tijdens de oranjemarkt.

Met dank aan onze sponsor de Rabobank hadden we een heus opblaas-hockeyveld ter beschikking op de parkeerplaats aan de kerkstraat. Veel kinderen hebben mee kunnen doen aan het partijtje. 


Lees meer: Koningsdag 2016

 

GLOW IN THE DARK - jubileumfeest CD-elftallen

Het feest was fantastisch.....dat smaakt naar meer!

Wil je nog even nagenieten kijk dan in het fotoboek onder het kopje 'foto's'

of klik hier: fotoboek


Lees meer: GLOW IN THE DARK - jubileumfeest CD-elftallen

 

Koningsdag 27 april 2016

Op Woensdag 27 april 2016 is het weer Koningsdag. De oranjevereniging van Deurne heeft aan de diverse sportverenigingen weer gevraagd om mee te doen zodat kinderen die dag kunnen 'proeven'aan de diverse sporten.

Vaak kun je je al opgeven via de school. Echter blijkt dat niet alle scholen hieraan mee doen.

Vandaar dat je altijd nog mee kunt doen om te komen hockeyen vanaf 6 jaar en je je kunt opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We beginnen om 09.15 uur met leuke basistechnieken en daarna met een uitgebreid programma. We sluiten af rond 11.30 uur. Voor diegene die al kunnen hockeyen is er een aangepast programma. (vanaf 6tallen)

Geef even je naam, leeftijd en of je wel/niet kunt hockeyen en welk team je zit.

 

Tot 27 april as !

 


Lees meer: Koningsdag 27 april 2016

 

GLOW IN THE DARK - jubileumfeest CD-elftallen

 

Check allemaal je mail en geef je op voor 11 april!

 

Op vrijdag 22 april vanaf 19.30 wordt je verwacht voor een super gaaf GLOW IN THE DARK hockeyfeest!

Let op: ZONDER hockeystick......maar MET glow in the dark sticks. 

Dress code: Spierwit, hoe witter hoe meer je gaat schitteren op het feest.

Tip: Zorg dat je haar goed zit.

Sander Tielens is de DJ van de avond, dus met de muziek zit het wel snor. 

Tussen 22.30 en 23.00 kun je worden opgehaald door je ouder(s).


Lees meer: GLOW IN THE DARK - jubileumfeest CD-elftallen

 

Nieuwsbrief april - mei 2016

Beste leden

 

Hierbij de nieuwsbrief van april - mei 2016.

Graag jullie aandacht voor punten 4 - 9 en 10.

 

Met vriendelijke groet

De redactie.

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief april - mei 2016

 

Gala

Wat een gaaf feest. Jong en oud had zijn best gedaan om in stijl op het gala te verschijnen. Naast best geklede vrouw en man verkiezing was er een pokertafel en roulette georganiseerd. Ook waren er natuurlijk ontelbaar veel leuke foto momenten, zie onder het tabje 'foto's'.

Complimenten voor de organisatie!


Lees meer: Gala

 

Geslaagde Hockey clinic tijdens prodas-dag 16 maart

16 maart zijn veel kinderen weer lekker bezig geweest met Hockey tijdens de studieochtend van de Prodasscholen. Sportpunt Oranje Clinics had innovatieve, leuke oefeningen uitgezet met de allerlei bijzondere trainingsmiddelen. Rocio Ybarra en onze eigen heren 1-ers hebben iedereen tips gegeven hoe een nog betere hockeyer te worden. Verder waren en natuurlijk partijtjes en een wedstrijd waarmee je leuke prijzen kon winnen. 5 kinderen die nog niet bij hockey zijn hebben een jaarabonnement gewonnen, beschikbaar gesteld door onze sponsor SMOOD. Wij hopen deze kinderen snel te zien in de hockeyklas. Er zitten zeker talenten bij. De hockeyers konden leuke prijzen winnen beschikbaar gesteld door Sportpunt Deurne.

Het eten was natuurlijk lekker en gezond. Streekhuis Deurne bedankt voor de overvloed aan fruit! Ook dank aan de leerlingen van het Alfrink voor het de hulp bij de catering en het begeleiden van de kinderen tijdens de clinic.

Verder is er goed nieuws, het lijkt er op dat de Prodas en Platoo scholen volgende jaar op dezelfde dag een studiedag plannen. Dat zou fijn zijn, dan kunnen de leerlingen van de Hasselbraam en de Bron volgend jaar ook mee doen! Superfijn!

Wil je foto's zien? Kijk onder het tabje foto op deze site.


Lees meer: Geslaagde Hockey clinic tijdens prodas-dag 16 maart

 

Hockeyclinic MHC Deurne 16 maart Prodasdag

Woensdag 16 maart is er weer een hockeyclinic op de velden van MHC Deurne in samenwerking met Sportpunt Oranje Clinics en Sportpunt Deurne. Wil je graag beginnen met hockeyen of ben je al een gevorderde hockeyer en wil je graag nieuwe technieken leren? Schrijf je dan nu in voor deze clinic op 16 maart van 8:15 tot 13:30 uur. Dit kun je doen via onderstaande link:

http://www.sjorssportief.nl/activiteit/12440/hockey-clinic-16-maart-2016#alert-anchor

 

Op deze dag krijg je training van ervaren trainers en hockeyers. En niet te vergeten: niemand minder dan Rocío Ybarra is aanwezig om je alles over het hockey te leren! Zij is Spaans international en speelt bij Oranje Zwart Dames 1. Een echte topper dus!

 

Zien we jou ook op woensdag 16 maart?


Lees meer: Hockeyclinic MHC Deurne 16 maart Prodasdag

 

Apotheek de Schelde schenkt EHBO kisten op info avond


Informatie avond 29 februari:
Gedrag in– en om het veld & EHBO kisten voor alle teams gesponsord door apotheek de Schelde

Op 29 februari 2016 heeft een informatieavond plaatsgevonden in het clubhuis van MHC Deurne. Ongeveer 30 personen, ouders, aanvoerders, coaches en trainers kregen informatie over gedrag in en om het veld. Onderwerpen zoals shake hands voor en na de wedstrijd, schoonhouden van de dug out, de rollen van alle betrokkenen op het veld en het gedrag naar elkaar toe, gedrag van ouders als toeschouwer naar spelers en scheidsrechters, positieve feedback van toeschouwers langs de lijn, elkaar aanspreken op gedrag, sociale veiligheid voor kinderen en volwassenen in en om het veld passeerden de revue. (zie voor meer informatie in de bijlage)
In de nieuwsbrief van april – mei komen nog reacties te staan op enkele nog onbeantwoorde vragen.

EHBO
Ook werd uitgebreid stilgestaan bij wat te doen bij ongelukjes op het veld en het gebruik van bitjes. Hiervoor wordt ook verwezen naar diverse websites (zie ook presentaties). Belangrijkste hulpmiddelen: grote EHBO koffers & ijsblokjes voor koeling zijn aanwezig in de keuken en het materiaalhok. Een AED is beschikbaar bij de voetbalclubs.
Wij zijn Apotheek de Schelde, zeer erkentelijk voor het feit dat zij voor alle 31 teams een EHBO door beschikbaar heeft gesteld bij de start van het lenteseizoen. Maarten en Wendy bedankt! Alle coaches en aanvoerders, die aanwezig waren hebben aan het eind van de avond de EHBO kist voor hun team meegenomen. De overige teams kunnen deze binnenkort op halen. Hierover wordt nog een mail verspreid.

Club support
Medewerkerts van Jeurissen en van Ingh hebben uitleg gegeven over hun mogelijkheden om op maandagochtend en dinsdagavond een gesprek te hebben over een blessure. Kijk hiervoor ook op hun website.

Spelregels
Tenslotte zijn diverse spelregels, zoals vrije slagen binnen de 23 meter lijn, afhouden – kruisen en hakken aan bod gekomen. (kijk op de presentaties welke onderwerpen aan bod zijn gekomen)

Dank
Vanwege het beperkt aantal aanmeldingen op vrijdag (5) hebben we Frank van Barneveld van de KNHB niet uit Nieuwegein naar Deurne laten komen. Geert Bossers en Caspar Brouwers (klein deel) hebben zijn presentatie overgebracht aan de aanwezigen. Nicolien de Bie heeft op een duidelijke wijze uitleg gegeven over EHBO en Geert heeft ook de spelregels toegelicht. Dank voor hun voorbereidingen en presentaties.

Vervolg
Het bestuur heeft de volgende punten meegenomen uit deze avond
- Bij de start van het nieuwe seizoen, nogmaals een trainers, coaches en aanvoerders avond over bovenstaande onderwerpen in aanwezigheid van de KNHB; (voor iedereen die er niet wat en echt iets gemist heeft)
- Telefoonnummers van de hulpdiensten up to date op de diverse locaties (kantine en materiaalhok) in het gebouw
- Onderzoeken om een AED cursus te gaan verzorgen
- Onderzoeken om een hapdag voor bitjes te organiseren

Voor iedereen:
Spreek elkaar aan, ga in gesprek en zet er samen de schouders onder

Download document 1

Download document 2


Lees meer: Apotheek de Schelde schenkt EHBO kisten op info avond

 

Nieuwsbrief februari - maart 2016

Beste leden

In de bijlagen vinden jullie de nieuwsbrief van februari, maart met de volgende punten:

1. MHC Veteranen succesvol in Carnavalsoptocht
2. Zaalhockey
3. G Hockey
4. 29 februari: informatie avond “Omgangsvormen op en om het veld”
5. Hockey clinic 16 maart voor basisschool jeugd
6. Sponsorcommissie
7. Jaarkalender
8. Start trainingen
9. 5 maart: Jubileum: Gala !!!

Met vriendelijke groet,

het bestuur en de redactie!


Lees meer: Nieuwsbrief februari - maart 2016

 

Zondag 14 februari interne winterwedstrijden

Zondag 14 februari staan de volgende interne winter wedstrijden op het programma.

MA1 – D1

JA1/JH1 – HA 

DVA vult de teams aan waar nodig. Spelers uit andere teams zijn natuurlijk ook welkom en worden ingedeeld bij één van bovengenoemde teams.

Om 10.30 de goaltjes klaar zetten en inlopen.

Om 11.00 starten de wedstrijden, eerste helft van 11.00-11.35 van 11.40-12.15 de tweede helft (zonder scheidsrechters tenzij iemand die zelf regelt).

Als je niet in hesjes wilt spelen dan is het verstandig om naast je witte clubshirt ook het uitshirt mee te nemen.

Na de wedstrijd is de kantine open. Er is weer soep, shoarma soep deze keer!. Rond 13.15 uur sluit de kantine.

28 februari is de volgende en laatste keer dat gespeeld wordt. Zijn er nog verzoeken? Teams die tegen elkaar willen spelen? Dan hoor ik het graag.

voor info:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lees meer: Zondag 14 februari interne winterwedstrijden

 

Hockey Clinic MHC Deurne 16 maart Prodasdag

Woensdag 16 maart heb je misschien wel vrij van school. De leerkrachten van de Prodas scholen zitten die dag op cursus. De hockeyclub MHC Deurne organiseert precies op deze dag een clinic voor kinderen van groep 2 tot en met 8 van de basisschool. Dit is een leuke dag om vriendjes en vriendinnetjes die niet hockeyen uit te nodigen om mee te doen. Samen met je vrienden krijg je les van professionele trainers. Er is onbeperkt limonade, een voedzaam tussendoortje en ook een gezonde lunch uit ons Yammi assortiment is inbegrepen.

Tussen 8.00 en 8.15 uur wordt je verwacht. Van 8.15 tot 8.30 is er een korte presentatie voor jou en je ouders, zodat je weet wat we deze dag allemaal gaan doen. Om 13.30 uur is de clinic afgelopen.

Het maximum aantal deelnemers is 100. Je mag de naam van een vriend of vriendin opgeven waarmee je maatje bent deze dag.

De kosten voor deze clinic zijn €13,50. Je kunt je opgeven via Sjors Sportief. http://www.sjorssportief.nl/activiteit/12440/hockey-clinic-16-maart-2016#alert-anchor

Nadat je je opgegeven hebt krijg je van ons een mail waarin we vragen met welke vriend of vriendin je graag in een groepje zit. Vind je het belangrijker om echt verder te komen met je hockeytechniek dan kun je dat ook aangeven, maar misschien zit je dan niet bij je vriend of vriendin.

Tot dan, wij hebben er zin in! Jij ook?

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lees meer: Hockey Clinic MHC Deurne 16 maart Prodasdag

 

Zondag 31 januari interne winterwedstrijden

Zondag 31 januari staan de volgende interne winter wedstrijden op het programma.

MA1 – JA1/JH1

DVA – HA

Spelers uit andere teams zijn natuurlijk ook welkom en worden ingedeeld bij één van bovengenoemde teams.

Om 10.30 de goaltjes klaar zetten en inlopen. 

Om 11.00 starten de wedstrijden, eerste helft van 11.00-11.35 van 11.40-12.15 de tweede helft (zonder scheidsrechters tenzij iemand die zelf regelt).

Als je niet in hesjes wilt spelen dan is het verstandig om naast je witte clubshirt ook het uitshirt mee te nemen.

Na de wedstrijd is de kantine open. Er is weer soep, shoarma soep deze keer!. Rond 13.15 uur sluit de kantine.

14 februari is de volgende zondag. Zijn er nog verzoeken? Teams die tegen elkaar willen spelen? Dan hoor ik het graag.

voor info:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lees meer: Zondag 31 januari interne winterwedstrijden

 

Zaaltrainingen Jongste Jeugd

Voor de Jongste Jeugd zijn de volgende zaaltrainingen gepland:

Op 6 januari en 27 januari van 17.00-17.45 uur : Meisjes ME81
op 6 januari en 27 januari van 17.45-18.30 uur : Jongens JE81

Op 13 januari en 3 februari van 17.00-17.45 uur : Meisjes ME61 en Meisjes ME62
op 13 januari en 3 februari van 17.45-18.30 uur : Jongens JE61

Op 20 januari en 17 februari van 17.00-17.45 uur: Hockeyklas
Op 20 januari en 17 februari van 17.45-18.30 uur: Meisjes MF1 en JongensMIX JF1mix

Trainingen vinden plaats in de MICROHAL bij de Schutsboom
Afmelden graag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de zaaltrainingen dient de krul van je stick te zijn afgeplakt om beschadigingen aan de vloer te voorkomen.
Ook geen buitenhockeyschoenen maar gymschoenen die je ook alleen binnen gebruikt.

Trek je gymschoenen pas aan in de kleedkamer.
Verder zijn de scheenbeschermers en je bitje verplicht!

Wij wensen jullie verder fijne feestdagen en een sportief 2016 !!!
namens de Commissie Jongste jeugd!


Lees meer: Zaaltrainingen Jongste Jeugd

 

Nieuwsbrief december 2015-januari 2016

Beste leden

Graag informeren wij jullie over de activiteiten in onze club: de herfstkampioenen, de zaalhockeycompetitie en het galafeest op 5 maart 2016.
Tevens attenderen wij jullie op deelname aan een enquête (zie onder aan deze mail en in de nieuwsbrief) en het invullen van een formulier voor 4 januari om je als lid of ouder van een lid vrijwillig in te zetten voor het wel en wee van onze club.
Vele handen maken licht werk.

Fijn feestdagen en alle goeds voor jullie allen in het sportieve jubileumjaar 2016,

Met vriendelijke groet,
bestuur en redactie MHC Deurne.

Bijlage : ENQUêTE

Beste leden,

Hierbij willen wij graag uw aandacht vragen voor het volgende:
Ik (Reinout Paauwe, Heren 1 Deurne) ben voor mijn studie sport en economie een verenigingsanalyse aan het maken van onze club.
Voor deze verenigingsanalyse wil ik graag uw medewerking vragen voor het invullen van een enquête.
Deze enquête is anoniem en wordt in vertrouwen behandeld.
http://www.thesistools.com/web/?id=490616
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Reinout Paauwe

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief december 2015-januari 2016

 

Muziek op de club

Sinds een week staat er op de club een prachtige, gestemde piano! Dat valt bij jong en oud in goede aarde. Wees er allemaal zuinig op! Dus geen eten en drankjes terwijl je een liedjes speelt, want tegen morsen is hij niet bestand. 


Lees meer: Muziek op de club

 

Aanbieding zaalhockey sticks

Ook dit jaar heeft Sportpunt Deurne in samenwerking met Cyclone Hockey een actie voor zaalhockeysticks.

De seniorensticks (36,5 inch) van €35,- voor €25,-

De juniorensticks (33 t/m 35 inch) van €30,- voor €20,-

Deze aanbieding geldt uitsluitend voor de houten sticks van het merk Cyclone. Deze actie is geldig naar voorraad van de leverancier.

Bestellingen kunt u doorgeven via de mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

telefonisch op 0493-321200

of via de website www.sportpuntdeurne.nl <http://www.sportpuntdeurne.nl/contact> .


Lees meer: Aanbieding zaalhockey sticks

 

Nieuwsbrief oktober - november 2015

Beste leden

In de bijlage vinden jullie de nieuwsbrief oktober - november 2015.

Veel leesplezier en zijn er suggesties stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Met vriendelijke groet

de redactie

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief oktober - november 2015

 

Algemene informatie zaalhockey

 

Beste leden,

Wist je dat:

Het zaalhockeyseizoen 6 december officieel van start gaat,
voorafgaand zal het seizoen voor de D-C-B-A jeugd worden geopend met een leuke
en vooral leerzame kick-off dag in de Peelhorst. Deze zal gehouden worden op 29
november en zal beginnen om 09.00 uur. Het verloop van deze dag wordt nader
bekent gemaakt.

Wist je dat:

De eerste wedstrijden zullen op 6 december worden gespeeld.
Het seizoen loopt tot 28 februari.

Wist je dat:

De wedstrijden zowel op zaterdag als op zondag kunnen zijn?
Dit geldt voor zowel de junior- als de seniorleden.

Wist je dat:

Op woensdagavond 4 november een informatieavond gegeven zal
worden door Inge Martens. Deze avond wordt georganiseerd voor alle ouders van
de D-jeugd. Hier worden de belangrijkste punten van het zaalhockey besproken.
De tijd volgt nog.

Wist je dat:

In de weekenden van 26/27 december, 6/7 februari en 13
februari er niet gehockeyd zal worden in de zaal.

Wist je dat:

De teams gelijk zijn aan de competitie op het veld, er zijn
dus geen wijzigingen doorgevoerd. We gaan ervan uit dat alle teams ook
meespelen in de zaal. Wanneer er toch redenen zijn om als junior-lid geen
zaalhockey te spelen dient hij/zij zichzelf af te melden bij Hein Verbraak (penningmeester), de zaalhockeycommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en
natuurlijk bij de coach van het team.

Wist je dat:

Er dit jaar weer een actie vanuit Sport-punt Deurne is voor
het kopen van zaalhockeysticks? Half oktober wordt de prijs aan ons doorgegeven en plaatsen wij deze op de site.

Wist je dat:

Het kan voorkomen dat er twee wedstrijden gespeeld kunnen
worden in een weekend.

Wist je dat:

Het verboden is om zwarte schoenzolen te dragen in de zaal.

Wist je dat:

Er voor het spelen een apart contributiebedrag betaalt moet worden.

 


Lees meer: Algemene informatie zaalhockey

 

Zaalhockey Kick-off 27 november!

Het zaalhockeyseizoen gaat weer bijna van start:

Op zondag 27 november is het zo ver.

Voor de D-teams is er een training gepland én een bijeenkomst waarin spelregels en tactiek worden uitgelegd.

Voor de spelers van de A en B en C teams is er een onderlinge wedstrijd gepland én een bijeenkomst waarin de spelregels worden uitgelegd t.b.v. het fluiten van wedstrijden in de zaal.

 

Download document


Lees meer: Zaalhockey Kick-off 27 november!

 

Woordje van de voorzitter

Beste allemaal,

We mogen weer!!!
De zomervakantie zit er voor de meesten onder ons op en ik hoop dat deze goed is doorgekomen.
In Brabant gaan de scholen weer open en dat betekent dat ook het seizoen weer gaat beginnen voor de hockeysport. En dat kan je merken ook.

Maar eerst toch nog even terug naar afgelopen juni.
Toen eindigden we het seizoen met een aantal grootse prestaties.

De Jongste Jeugd-dag en de sleep-inn waren wederom een enorm succes, evenals het goed bezochte C-toernooi en het 6x6-toernooi. Dank aan de uitermate gemotiveerde vrijwilligers van de Jongste Jeugd Commissie en de Toernooicommissie, die met hun enthousiasme hebben laten zien waar MHC Deurne voor staat; sportiviteit, gezelligheid, betrokkenheid & kwaliteit.
En dat MHC Deurne staat voor kwaliteit is te zien aan de prestaties van onze teams, meer in het bijzonder noem ik dan de verdiende promotie van Heren 1 naar de 3e klasse!!!

Zo sloten we het vorige hockeyjaar af.
En met plezier gaan we weer beginnen aan een volgend seizoen; het jubileumseizoen, want op 14 mei 2016 zal MHC Deurne maar liefst 75 jaar bestaan.

Een grote groep enthousiaste mensen is al alweer lange tijd bezig om alles zo goed mogelijk te laten verlopen voor het komende hockeyseizoen.

We gaan een prachtig lustrumjaar tegemoet en we gaan ervoor zorgen dat we weer veel hockey- en verenigingsplezier gaan beleven. Daarbij vraag ik wel wederom om ieders hulp. Alleen samen zullen we in staat zijn deze steeds groter wordende club goed draaiende te houden. De club weet dat we daarvoor ook professionele steun moeten zoeken, maar we drijven ook op de bereidheid van iedereen om een steentje bij te dragen. Het is nog niet te laat om je op te geven, want dat kan altijd bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard zijn er ook weer spannende verwachtingen voor het seizoen.
We proberen ook dit seizoen het gehele niveau van de club weer een treetje hoger te tillen.

Hiertoe heeft de club geïnvesteerd in een aantal nieuwe, zeer talentvolle hockeytrainers, welke samen met onze trouwe trainersgroep de (jongste)jeugd gaan trainen.
Een speciaal welkom aan Rik Pijnenburg. Hij zal, bijgestaan door Maja Nooijen, als trainer/coach leiding gaan geven aan Heren 1.
Voorts een warm welkom aan een oude bekende, Thieu Wolters, de trainerscoördinator voor de Jongste Jeugd tijdens de maandag-trainingen, alsook aan Bart van Megen en Evi Vos, de trainerscoördinatoren voor de Jongste Jeugd tijdens de woensdagtrainingen.

Buiten het hockey zelf komt eveneens een aantal professionals ons vrijwillig bijstaan; na een groot aantal jaren nemen we helaas afscheid van Peter de Bock als kantinebeheerder, maar verwelkomen we Daisy van Leeuwen en Helmi Manders. Voorts heeft Niels van der Zwaag heeft zijn functie van materialencommissaris overgedragen aan David Cox en gaat een drietal Dames 3-leden de zaalhockeycommissie versterken. Ook de scheidsrechterscommissie zal uitgebreid gaan worden om zodoende de kwaliteit van onze scheidsrechters te optimaliseren.

We zullen we dit seizoen ook een goede stap in de sponsoring (moeten) maken, niet in de laatste plaats om de geplande activiteiten rondom het 75-jarig jubileum te kunnen financieren. Diegene die zich geroepen voelen om daar aan mee te willen helpen kunnen zich natuurlijk altijd bij de sponsorcommissie melden.

Het is dus op ieder gebied (vooral gezellig) druk bij MHC Deurne.
Tot slot wens ik iedereen een geweldig sportief hockeyjaar toe.
Zaterdag 12 september start de jeugdcompetitie, hopelijk met veel ouders, opa’s/oma’s, vrienden langs de lijn. Succes allemaal !

Tot snel ziens ergens op of rond onze velden,

Chantal Wentholt
Voorzitter MHC Deurne


Lees meer: Woordje van de voorzitter

 

Nieuwsbrief augustus - september 2015

Beste leden

Hier vinden jullie de nieuwsbrief van augustus - september 2015.

Lees het bericht van onze voorzitter, noteer de data van de vele (jubileum) activiteiten in de agenda en maak kennis met de nieuwe spelregels voor het seizoen 2015-2016!

 

Met sportieve groet

de redactie

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief augustus - september 2015

 

Nieuwsbrief juni - juli 2015

Beste leden

Graag jullie aandacht voor de nieuwsbrief van juni - juli 2015.

Er zijn nog diverse leuke activiteiten!

 

Fijne afsluiting van het seizoen en een fijne zomerperiode!

 

Met vriendelijke groet

de redactie!

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief juni - juli 2015

 

Openingsfeest Jubileum MHC Deurne

In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 mei heeft MHC Deurne het startsein gegeven voor het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan. 14 mei 1941 is de oprichtingsdatum van onze hockeyclub. Gedurende het jaar voorafgaand aan het 75-jarig bestaan worden er verschillenden activiteiten georganiseerd die in het teken staan van het jubileum. Tijdens het openingsfeest traden Rob Scheepers en Twan van den Heuvel met zijn muziekmaten op. Kortom, een mooi feestje om het jubileumjaar mee te starten! Houd de Facebook en de website in de gaten voor de activiteiten van aankomend jaar.


Lees meer: Openingsfeest Jubileum MHC Deurne

 

WE HEBBEN 400 LEDEN !!!

Afgelopen woensdag, tijdens de feestelijke opening van het Lustrum jaar, was al bekend dat we flink aan het groeien zijn. En we hebben een mijlpaal gehaald ! Op dit moment telt onze vereniging maar liefst 400 leden !!! Aan al die nieuwe leden: hartelijk welkom bij deze geweldige sportclub !


Lees meer: WE HEBBEN 400 LEDEN !!!

 

Nieuwsbrief april - mei 2015

Beste leden,

In de bijlage vinden jullie de nieuwsbrief april - mei 2015.

Benieuwd naar de laatste activiteiten in het seizoen 2014-2015, maak snel het bijgevoegde document op en lees de laatste nieuwtjes.

Vragen of opmerkingen, stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De redactie

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief april - mei 2015

 

Hoge boetes voor foutparkeren !!!

In samenwerking met de politie en SV Deurne vraag ik dringend aandacht voor het volgende.

De afgelopen week is er diverse malen contact geweest met de politie ivm de steeds grover wordende parkeerovertredingen. (O.a. met als gevolg enkele bijna ongelukken met kinderen op de fiets, en asociaal parkeren op invalide parkeerplaatsen op 3 van de 4 plaatsen zonder vergunning!!)

De maat is vol. Neem aub allen de verantwoordelijkheid en wijs elkaar (en bezoekers van tegenstanders) er op. Vanaf volgende week wordt dagelijks gehandhaafd door politie!

Misbruik van invalide parkeerplaatsen gaat geregistreerd worden!

Bijgevoegd de tekst van de politie.

Eén zin uit de brief van de politie spreekt wellicht direct aan:

"Over het algemeen zijn de boetes voor parkeren € 97,=. Parkeren op een invalidenparkeerplaats
kost zelfs € 377,= (dit is geen type-fout)."

 

 

Chantal Cox

voorzitter MHC Deurne

Download document


Lees meer: Hoge boetes voor foutparkeren !!!

 

Naar een veiliger sportklimaat


Conform de vereisten van de KNHB en met goedkeuring van de ALV van 2 december 2014 zijn de statuten van de vereniging gewijzigd. De wijzingen zijn inmiddels bij notariële akte vastgelegd.
In het bijgevoegde document treft u de statutenwijziging aan.

Met de statutenwijziging gaan leden van MHC Deurne automatisch onder het tuchtrecht van de KNHB vallen. Alle begeleiders (trainers, coaches, vrijwilligers) die géén lid van de club zijn, zijn op grond van de statuten van de KNHB verplicht een “verklaring tuchtrecht” te ondertekenen.
In de tweede bijlage treft u deze verklaring aan. Indien de club nog niet in het bezit is van uw verklaring zal u daar binnenkort op worden geattendeerd.

Chantal C-W, voorzitter

Download document 1

Download document 2


Lees meer: Naar een veiliger sportklimaat

 

Nieuwsbrief februari - maart 2015

Beste leden,

Graag informeren wij jullie over ontwikkelingen in onze club.

Lees onze nieuwsbrief.

 

Met vriendelijke groet

Bestuur en redactie MHC Deurne

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief februari - maart 2015

 

G-hockey kan van start gaan !

In de herfst van 2014 heeft het bestuur van MHC Deurne toestemming verleend aan Project Leef om een haalbaarheidsonderzoek te starten waarbij bekeken werd of binnen de club G-/LG-hockey opgenomen kon worden.

Het onderzoek heeft aangetoond dat het G-hockey kans van slagen heeft. Dit vanwege de aanwezige potentiële sporters.

Volgens het stappenplan zoals dat door de KNHB is opgesteld kan het komen tot een volwaardige afdeling binnen de vereniging.

De nieuwe activiteit zal een breed gedragen onderdeel moeten worden, met zoveel mogelijk deelenemers.

Bij de activiteiten zullen naburige verenigingen (bijv. HCAS en HC Mierlo) worden betrokken. Dit om ervaringen uit te wisselen en uiteindelijk een competitie/toernooien/activiteiten binnen aanvaardbare afstand te kunnen organiseren.

Het advies vanuit Project Leef is om met minimaal 4 deelnemers te starten. Deelnemers worden pas lid van de KNHB als ze daadwerkelijk competitie gaan spelen. Tot die tijd kunnen de deelnemers trainginslid worden.

Een eerste inventarisatie via media en netwerk heeft een 6-tal geïnteresseerde potentiële deelenemers opgeleverd.

Vanuit de ouders binnen de vereniging zijn twee ouders gevonden die zich samen met Jolanda Verbraak (TC) en Patrick Teunisse (Project Leef Deurne) willen inzetten voor de de opstart van G-hockey. Ook is er al een trainster voor de nieuwe groep gevonden!

Het opstarten van G-hockey vraagt geen grote investeringen. Er is voldoende veldcapaciteit om te trainen.

Het bestuur stemt dan ook postitief in met deze nieuwe activeit en geeft de projectgroep groen licht !!!

Chantal C-W, voorzitter

 

 


Lees meer: G-hockey kan van start gaan !

 

Selectiebeleid Senioren

 

 

Naast de recreatieteams die aanwezig zijn wil MHC Deurne aandacht besteden aan prestatiesport
zodat er voor een ieder voldoende uitdaging en plezier zit in het bedrijven van de hockeysport. Door prestatieteams te hebben wil de club mogelijkheden bieden om prestatiegericht te sporten en voor een goede doorgroei zorgen naar het eerste hockeyteam voor talentvolle (jeugd)leden.

Er is gekozen voor een selectieplan dat in februari 2015 is geïntroduceerd en elk jaar een update zal krijgen. Doel van dit selectieplan is o.a. structuur in het selectiebeleid te krijgen zodat er objectieve beslissingen worden genomen over het wel of niet selecteren van een speler in een selectieteam.

Het blijkt ieder jaar een uitdaging om tot definitieve teamindelingen te komen, die aan ieders verwachtingen voldoen.
Verschillende interpretaties van hockeykwaliteit en de individuele voorkeuren van spelers, ouders en teams zorgen ieder jaar weer voor veel discussie. Daarom vinden we het belangrijk om het MHC Deurne beleid en de achterliggende criteria op een duidelijke manier te verwoorden.

Het bestuur heeft in samenspraak met de Technische Commissie het selectiebeleid met betrekking tot de senioren vastgesteld. Het beleid tref je aan in het bijgevoegde document.

Aan het selectiebeleid voor de Junioren wordt gewerkt.

Chantal CW, voorzitter

Download document


Lees meer: Selectiebeleid Senioren

 

Nieuwsbrief november 2014

Selecteer het onderstaande document om de nieuwsbrief van november 2014 te openen.

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief november 2014

 

Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

Beste leden van MHC Deurne,

Afgelopen maand is de nieuwe website www.mhcdeurne.nl de lucht in gegaan. Iedere maand verschijnt er een korte nieuwsbrief, die zal verwijzen naar deze site.
Belangrijk is de oproep aan de leden die ook lid zijn van de Rabobank!!!

Met vriendelijke groeten,

de redactie.

1. Rabo Clubkascampagne
2. Hockey Clinic 25 oktober

1. Rabo Clubkas Campagne

Beste hockeyleden die ook lid zijn van de Rabobank,

Het is weer tijd voor de Rabobank Clubkas Campagne 2014. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne mogen leden van Rabobank Peelland Zuid hun stem uitbrengen op de verenigingen die zij een warm hart toedragen. Op deze manier kunnen de verenigingen activiteiten realiseren die de leefbaarheid van de kernen ten goede komen. Ieder Rabobank lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Zij mogen maximaal 2 stemmen per vereniging uitbrengen. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld.
Het is dus in het belang van de MHC Deurne om zoveel mogelijk stemmen te verwerven.
U kunt t/m 13 oktober 2014 gratis en eenvoudig uw stem (of liever 2 stemmen) uit brengen op MHC Deurne, zodat de club zoveel mogelijk middelen beschikbaar krijgt om haar doel te verwezenlijken.

Ons doel voor dit jaar is het verder uitbreiden van het project 'Yammi'. Een initiatief om de sportkantine maatschappelijk verantwoord te laten draaien, door het aanbieden van gezonde producten: een groene kantine!
Als vereniging willen wij graag dat alle leden, jong en oud, gezond en enthousiast hockeyen. Dus steun ons in deze actie en breng uw stem uit.
Alvast bedankt namens alle leden!

Voor meer info zie Rabobank

Bestuur MHC Deurne

2. Hockey clinic 25 oktober

Op zaterdag 25 Oktober in het laatste weekend van de herfstvakantie staat een grote clinic op het programma. Die dag hebben de jeugdteams de mogelijkheid om flink aan hun techniek te werken. Er zijn interessante oefeningen die worden begeleid door 3 hoofdklassenspeelsters:

  • Gitte Michels, Kampong dames 1, Verdediger
  • Céline Schols, Laren dames 1, Middenvelder/aanvaller
  • Fleur Kok, Laren dames 1, Verdediger (voorheen aanvaller)

en natuurlijk ons dames 1 en heren1.

Voor de CD-jeugd begint de clinic in de ochtend om 10.30 uur en wordt afgesloten met een gezamenlijk lunch. Om 14.00 uur is het afgelopen.
De AB-jeugd start om 13.00 uur met de lunch en de clinic is afgelopen om 16.30 uur.
De coaches begeleiden hun team tijdens deze dag. Ook alle ouders zijn van harte welkom om te komen kijken naar alle activiteiten.
De hoofdsponsors van de club dragen hun steentje bij, zodat we de kosten voor de clinic laag kunnen houden. De eigen bijdrage is €2,50.

 

Download document


Lees meer: Nieuwsbrief oktober

 

Hokki Stokki 2014-2015

De nieuwe hokki stokki voor het seizoen 2014-2015 is uit!!!
Alles van onze club gebundeld in 1 document:
- de ambities van de nieuwe voorzitter,
- de resultaten en activiteiten van de commissies,
- de samenstelling van de teams,
- onze sponsoren en de trainingstijden.

Op de website digitaal (kijk bij: nieuws/hokki stokki) en vanaf 27 september in boekvorm
beschikbaar op de hockeyclub in de kantine. Neem er 1 per gezin mee.

 


Lees meer: Hokki Stokki 2014-2015

 

Hokki Stokki September 2014

De Hokki Stokki 2014-2015 is vanaf zaterdag 27 september 2014 verkrijgbaar in de kantine van MHC Deurne of hieronder in PDF formaat te downloaden.

Download document


Lees meer: Hokki Stokki September 2014

 

Deel op sociale media:

Terug naar boven