Teamtaken

Voor ieder team zijn er taken opgesteld om onze club een leuke vereniging te houden door samen te werken voor de club.

Vandaar dat er per jaar enkele activiteiten worden georganiseerd voor de diverse teams.

U begrijpt dat het organiseren hiervan best wel wat tijd kost. Vele vrijwilligers zorgen ervoor dat alles goed geregeld is binnen de club, echter er komt steeds meer bij dezelfde mensen op hun bord.

Daarom heeft MHC Deurne besloten dat we de taken gaan verdelen over onze teams. Vele handen maken tenslotte licht werk.

Elk team zal ingedeeld worden om komend seizoen iets te organiseren (zie  bijgevoegd overzicht).

We begrijpen dat iedereen zijn/ haar drukke bezigheden heeft, en we willen zeker niet mensen gaan belasten. We hopen en verwachten dat er in elk team mensen zijn die het leuk vinden om iets te organiseren en zo hun steentje bijdragen aan onze club.

We vragen van elk team de naam van de persoon die aanspreekpunt is door te geven. Dit kan op zaterdag 1 september wanneer de officiële opening van het seizoen plaats vindt, of via een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat de aanvoerder/coach/trainer er nog een taak bij krijgt, dus graag een andere speler/ouder die hier het voortouw in neemt.

Een groepje vrijwilligers t.w. Jolanda Tielens, Monique de Bock,  Elsbeth Heuff,  Nardje v.d. Ven zullen dit aansturen, onder de naam commissie teamtaken.  Zij gaan de teamtaken niet coördineren, maar enkel faciliteren. Dat wil zeggen dat je via hen contact kunt leggen met andere uit de club om je teamtaak tot een geslaagde activiteit te maken.

De bedoeling is dat er van elke activiteit een draaiboek wordt gemaakt (van verschillende activiteiten is er al een draaiboek). Deze worden opgeslagen zodat deze de volgende keer weer gebruikt kunnen worden. Deze draaiboeken zijn op te vragen bij commissie teamtaken.

Met vriendelijke groet,

Commissie teamtaken