
Barcommissie
Onderdeel van
Barcommissie
Naam
Jolanda Verbraak
E-mailadres
Functieomschrijving
Het beheren en organiseren van de horeca exploitatie.
Taken
Draagt zorg voor de horeca exploitatie;
Is verantwoordelijk voor de in acht name van alle voorwaarden en condities sociale
hygiëne en de regels en condities van de voedsel- en waren autoriteit;
Stelt werkplannen en roosters op voor horeca vrijwilligers;
Stelt horeca vrijwilligers aan;
Draagt zorg voor de planning van de barbezetting;
Draagt zorg voor een bedrijfseconomisch verantwoorde inkoop van de horeca
benodigdheden zoals voedsel, drank en schoonmaakmiddelen;
Draagt zorg voor de kwaliteit van de horeca producten;
Draagt zorg voor een tijdige vervanging en/of uitbreiding van het voor de horeca
benodigde materiaal met een mandaat van € 100;
Controleert de vrijwilligers op de uitvoering van de aan hen opgedragen taken;
Draagt zorg voor voldoende barbezetting in relatie tot de openingstijden van het
clubhuis;
Tijdsbesteding: 4 uur per week
Deel deze pagina: